RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

ajankohtaista banner

RUUKIN TALVIMESTIKSET 2018 - ANDERS PUTSASI PÖYDÄN!

Kollaasi2

Ruukin talvimestaruudesta taisteltiin tammi-huhtikuun aikana Kimmenin simulaattorissa Tammisaaren Horsbäckissa. Pelimuotona oli reikäpeli 50 %:n tasoituksin. Miehet pelasivat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiltä. Lohkovaiheiden kenttä oli Calcutta Lakes, jossa vesiesteitä riitti lähes joka väylälle.

Pelaajat oli jaettu kahteen neljän lohkoon, joiden kaksi parasta pääsivät pelaamaa semifinaaleihin mitaleista. Jokaiselle pelaajalle tuli siis vähintään 3 lohkovaiheen ottelua.

Lohko A:ssa pelasivat Mirkku Papunen, Kari Sarlin, Jussi Kiiskinen sekä Anders Weckström. Näistä Kari ja Anders raivasivat tiensä jatkopeleihin.

Lohko B:ssa pelasivat Sören Isaksson, Satu Huotari, Thomas Ekroth ja Timo Hellberg. Sören ja Satu jatkoivat tästä lohkosta pudotuspeleihin.

Taulukko2

Semifinaaleissa Anders pudotti lohko B:n voittajan Sörenin 1/0 ja Satu voitti samoin lukemin Karin, joka oli voittanut lohko A:n. Finaalissa pelasivat siis Anders ja Satu, kun taas Sören ja Kari ottelivat pronssista.

Mitaliotteluiden kentäksi valittiin legendaarinen Valderrama. Finaaliottelu oli äärimmäisen tiukka ja se ratkesi viimeisen väylän viimeisen puttiin, jossa Anders ratkaisi mestaruuden komealla parilla – lopputulokseksi tuli 1/0. Onnea Anders – oliko tämä myrskyvaroitus kesän kilpailuihin? Pronssiottelu ratkesi Sörenille 2/1, joten mitalikolmikoksi tuli Anders, Satu ja Sören.

Erityiskiitokset Kimmenille loistavista järjestelyistä, hyvistä palkinnoista sekä hyvähenkisestä isännöinnistä. Onnea kaikille mitalisteille sekä kiitokset kaikille osanottajille.

Ensi talvena kisataan taas uudelleen - ja suuremmalla porukalla!

// Jussi