RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

ajankohtaista banner

NEXGOLF BASIC APP SOVELLUS RUUKKILAISILLE.

Nexgolfilla on oma APP sovellus nimeltään Basic jonka olemme hankkineet kaikille Ruukkilaisille. Basic-versiossa on toistaiseksi mahdollista varata aikoja, mutta seuraavan ohjelmistopäivityksen jälkeen saataville tulevat myös kilpailuilmoittautumiset ja mobiilituloskortti. Mikäli käyttäjä on ostanut itselleen maksullisen Premium-lisenssin, on hänellä käytössään kaikki NexGolf Premium -palvelun ominaisuudet, eli omat kaverikilpailut, kattava kierrostilastointi, omat listat, Buddies, viestintä jne.

NexGolf Appi löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupasta hakusanalla NexGolf. Alla myös suorat linkit molempiin.

iOS: https://itunes.apple.com/fi/app/nexgolf-premium/id1041379124

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.nexgolf

Lataamisen jälkeen käyttäjä pääsee kirjautumaan sisään omilla NexGolf-tunnuksillaan. Sovellus kysyy jäsennumeron ja salasanan, sekä seuran, jonka NexGolfiin ollaan kirjautumassa. Appi pitää käyttäjän istunnon, eli sovellukseen ei tarvitse kirjautua joka kerta uudestaan, vaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli käyttäjä on erikseen kirjautunut ulos sovelluksesta.

Pelioikeutetut voivat itse vahvistaa varauksensa käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Varaus on vahvistettavissa NexGolf-sovelluksessa tai selaimella 60 min ennen lähtöaikaa. Aikaisemmin varaukset oli vahvistettavissa jopa 6h etukäteen, mutta rajoittamalla aika yhteen tuntiin pyritään siihen, että vahvistus tehtäisiin vasta kun ollaan jo saavuttu kentälle ja lähtöaikaa ei enää siirrellä eikä peruta. Kätevin tapa vahvistamiseen on käyttää NexGolf-sovellusta.

NEXGOLF