RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_017xx

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

SENNUJEN KAUSI PÄÄTÖKSEEN

Otsikko on melkoisen harhaanjohtava, sillä useimmilla sennuillahan kausi jatkuu vielä hyvinkin aktiivisesti. Näissä päättäjäisissä jaettiin kuitenkin jo osa kauden aikana voitetuista palkinnoista, eli Seniorirankingista ansaitut lahjakortit ja pallopalkinnot. Sennumestisten mitalit tullaan jakamaan Hanskat Naulaan tilaisuudessa 06.10.

VIIKKOKISOJEN RANKINGIN PALKITUT (pelaajia sarjassa)

NAISET (24 pel.)                        M50-69 (37 pel.)                    M70+ (22 pel.)

1. Henriksson Anne-Maj             1. Isakkson Sören                 1. Lehtola Arto
2. Holmberg Raita                       2. Kumpulainen Kari             2. Heininen Pertti
3. Helkkula Ulpu                          3. Maksimainen Simo           3. Grönvall Bo
4. Päivi Hänninen                        4. Sarlin Kari                         4. Mattila Olli
5. Papunen Mirja                         5. Lönnberg Rolf                   5. Tarkiainen Raimo
6. Lindqvist Gunnel                     6. Syrjälä Kari                        6. Haapaniemi Asko
                                                    7. Vuori Heikki                       7. Tarkiainen Reino
                                                    8. Kiiskinen Juhani

Lahjakorttien jaossa huomioitiin sarjan pelaamat kilpailukierrokset ja niiden %-osuus kokonaiskierrosmäärästä.

Tämän lisäksi jaettiin myös podium-paikkojen perusteella jaettavat pallot (1.= 3 palloa, 2.= 2 palloa ja 3.= 1 pallo), joita oli jaossa kaikkiaan 324 kpl eli 27 tusinaa. Seuraavassa on lueteltu ne henkilöt, jotka eivät olleet päässeet mukaan tilaisuuteen ja joiden kortit ja/tai pallot ovat toimistossa: Satu Huotari (p), Kari Kumpulainen (k+p), Rolf Lönnberg (k+p), Asko Haapaniemi (k+p), Raimo Tarkiainen (k+p), Päivi Hänninen (k+p), Jussi Kiiskinen (k+p). Palloja Hans Elmgren , Jari Laiho , Irja Moisio, Dick Fraser, Sten Lindström, Esko Tuomola, Berndt Dahlgren, Margareta Fraser, Hilppa Hyrkäs,Päivi Elo, Erkki Kuuluvainen, Roger Söderberg, Päivi Tuomola ja Esa Hänninen.
 
Pallot on lunastettava viimeistään 15.10. mennessä toimistosta. Sen jälkeen ne otetaan käytettäväksi uudestaan palkintoina mm. ensi kesän seuraotteluissa. 
 
Kausi jatkuu tästä vielä pitkään aktiivisesti Sennuvitosten muodossa. Ensimmäinen pelattiin jo heti tilaisuuden jälkeen ja palkinnot veivät Alan Burgess 65, Eila Ajalin 66 ja Kari Syrjälä 72 lyöntiä netto.
Tervetuloa mukaan ensi keskiviikkona.
Kristian 19.09.

RUUKIN SENIOREILLE MESTARUUS UAS-REIKÄPELISARJASSA

Kollaasi

UAS eli Uudenmaan alueen seniorit on järjestänyt seuroilleen reikäpelisarjan vuodesta 2001 lähtien.Tähän mennessä voitot on menneet pääkaupunkiseudun isoille seuroille. Vuonna 2016 Ruukkigolf selvisi ensimmäisen kerran loppupeleihin tuloksena hieno kolmas sija. Näissä otteluissa joukkueessa pelaa kaksi miestä ja yksi nainen.

Tänä vuonna sarjan aloitti 32 seuraa jotka oli jaettu kahdeksaan eri lohkoon joista vain lohkovoittajat jatkoivat pudotuspeleihin.

Ruukkigolf aloitti pelinsä 30.5. kotonaan Hiekkaharjun Golfia vastaan ja otti voiton lukemin 4-2. Seuraavaksi pelasimme myöskin kotiottelun HGK:ta vastaan. Helsinkiläiset kaatuivat puhtaasti 6-0 lukemin. Alkulohkon viimeiseen otteluun matkasimme EGS:n vieraaksi Espooseen josta tuliaisina 4-2 voitto ja lohkon ykkössija.

Alkulohkojen voittajista tuli heinäkuussa puolivälierissä vastaan GT. Talmassa joukkueemme hävisi ratkaisevan tuntuisesti 0-6 ja voitetut reiät Talmalle 21-11. Seuraavalla viikolla GT tuli sitten Ruukkiin jatkopelit mielessään mutta Ruukkigolfin joukkue venyi uskomattomasti 6-0 voittoon. Kun voitetut reiätkin menivät Ruukille 23-13 niin sääntöjen mukaisesti suoritimme arvonnan jossa onnetar suosi meitä.

Välierässä vastaan tuli sitten elokuussa StLG Lohjalta. Vieraspelissä hävisimme 2-4, mutta kotona otimme jälleen hienon 6-0 voiton.

Finaaliottelut pelattiin 13.9. puolueettomalla kentällä Keimola Golfissa. Finaalivastustajamme SHG tuli Keimolaan ennakkosuosikkina riveissään lajin legenda Ari "Pappa" Vauhkonen. Kivikova joukkueemme oli kuitenkin tällä kertaa ylitsepääsemätön vastus SHG:lle ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin historiallinen voitto Ruukkigolfille lukemin 4-2.

Mitalistit

Kauden aikana joukkueessa pelasivat miehistä Timo Siro, Kari Sarlin, Sören Isaksson, Tuomo Savonen ja Kari Kumpulainen. Naisista pelasivat Satu Huotari, Ulpu Helkkula ja Päivi Elo. Kapteenina joukkueessa toimi Kari Sarlin.

Isot onnittelut Karille joukkueen kipparoinnista, kuin myös kaikille pelaajille. Koko sennuporukka oli tukenanne pitkin kesää ja ottelujen etenemistä päästiin seuraamaan livenä sennujen WhatsÚp kanavan välityksellä. Well Done - Poika on kotona!

Linkki UAS:n sivuille.

SENNUJEN KAUDEN PÄÄTÖS 19.09. KLO 09.00 KLUBITALOLLA

Moi Sennut!

Kauden päättäjäiset ovat  19.9. alkaen klo 09.00 Klubitalolla. Kahvit ja munkki tarjolla, ilmoittaudu siis netissä, jotta ravintola osaa varautua. Tilaisuudessa jaetaan Sennujen Mestaruuskilpailujen mitalit, rankinglahjakortit ja pallopalkinnot. Ilmoittautuminen auki ainakin tiistaihin klo 12.00 asti samalla tavalla kuin kilpailuihin.

Lisäksi keskustellaan menneestä kaudesta ja jaetaan risuja ja ruusuja. Vapaa keskustelu ja erilaiset ajatukset, uudet ideat ja avoin kritiikki ovat kaikki tervetulleita. Tule siis mukaan osallistumaan. Tässä tilaisuudessa saa sanoa suoraan, eikä tarvitse huudella puskista.

Tilaiduuden päätteeksi on varattu 8 lähtöaikaa ja voidaan pelata joko sennuvitonen tai mikseipä naisten ja miesten välinen haasteottelu.

Olisi mukava nähdä mahdollisimman monta kauden aikana mukana ollutta tässä tilaisuudessa. Ilmoittautumisen perusteella voidaan tarvitessa myös varata lisää peliaikoja.

Kristian 16.09.