RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_001xx RUG_slideshow_002xx RUG_slideshow_003xx RUG_slideshow_005xx RUG_slideshow_006xx RUG_slideshow_007xx RUG_slideshow_008xx RUG_slideshow_009xx RUG_slideshow_010xx RUG_slideshow_011xx RUG_slideshow_012xx RUG_slideshow_013xx RUG_slideshow_014xx RUG_slideshow_015xx RUG_slideshow_016xx RUG_slideshow_017xx RUG_slideshow_018xx RUG_slideshow_019xx RUG_slideshow_020xx RUG_slideshow_001

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  suljettu
RANGE Suljettu (lyönti omilla palloilla sallittu)
PAR-3 suljettu
GOLFAUTOT  EI käytössä

CADDIEMASTER 

ma-su suljettu
mån-sön stängt

Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

KIERROKSET NOUSUUN!

KIERROKSET NOUSUUN!

Tervehdys kaikki Ruukkilaiset! Klubin lehdessä on pidempi juttu sekä minusta, että ajatuksistani, mutta haluaisin tässä kirjoittaa tärkeästä asiasta. Klubimme kierrosmäärät ovat viimeisten vuosien aikana olleet huolestuttavan alhaisia (n 16 000 starttia). Tarvitsemme lisää kierroksia, jotta klubimme eri osa-alueet voisivat hyvin. Jos omat pelaajat pelaavat paljon, meillä on pelioikeutemme ”aktiivi-käytössä” ja osakkaat ovat tyytyväisiä.

Jos taas vieraspelaajia on enemmän niin kassa kilahtaa ja saamme vastiketuottojen lisäksi lisätuottoa joka taas tarkoittaa parempaa taloutta yhtiölle.
Olen itselleni asettanut tavoitteeksi saada kierrosmäärän laskutrendi käännettyä positiiviseksi tänä vuonna ja tulen ainakin itse pelaamaan huomattavasti viime vuotta enemmän. Kierrosmäärään tietysti kesän kelitkin vaikuttavat paljon. Silti toivon, että kaikki jäsenet tulisivat talkoisiin mukaan ja toisivat vieraitaan meille Ruukkiin, järjestäisi pieniä tapahtumia kentällämme ja toisivat ihan uusia golfista kiinnostuneita paikan päälle kokeilemaan lajia. Kierrosmäärän nostaminen vaikuttaa positiivisella tavalla KAIKKIIN yhteisömme osa-alueisiin, kun kentällä ei ruuhkaksi asti kuitenkaan pelata (esimerkiksi Vuosaaren kierrosmäärä on Ruukkiin verrattuna noin tuplasti isompi).
Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun ja kysykää mahdollisuuksia!

Ystävällisin terveisin
Staffan