RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

KIERROKSET NOUSUUN!

KIERROKSET NOUSUUN!

Tervehdys kaikki Ruukkilaiset! Klubin lehdessä on pidempi juttu sekä minusta, että ajatuksistani, mutta haluaisin tässä kirjoittaa tärkeästä asiasta. Klubimme kierrosmäärät ovat viimeisten vuosien aikana olleet huolestuttavan alhaisia (n 16 000 starttia). Tarvitsemme lisää kierroksia, jotta klubimme eri osa-alueet voisivat hyvin. Jos omat pelaajat pelaavat paljon, meillä on pelioikeutemme ”aktiivi-käytössä” ja osakkaat ovat tyytyväisiä.

Jos taas vieraspelaajia on enemmän niin kassa kilahtaa ja saamme vastiketuottojen lisäksi lisätuottoa joka taas tarkoittaa parempaa taloutta yhtiölle.
Olen itselleni asettanut tavoitteeksi saada kierrosmäärän laskutrendi käännettyä positiiviseksi tänä vuonna ja tulen ainakin itse pelaamaan huomattavasti viime vuotta enemmän. Kierrosmäärään tietysti kesän kelitkin vaikuttavat paljon. Silti toivon, että kaikki jäsenet tulisivat talkoisiin mukaan ja toisivat vieraitaan meille Ruukkiin, järjestäisi pieniä tapahtumia kentällämme ja toisivat ihan uusia golfista kiinnostuneita paikan päälle kokeilemaan lajia. Kierrosmäärän nostaminen vaikuttaa positiivisella tavalla KAIKKIIN yhteisömme osa-alueisiin, kun kentällä ei ruuhkaksi asti kuitenkaan pelata (esimerkiksi Vuosaaren kierrosmäärä on Ruukkiin verrattuna noin tuplasti isompi).
Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun ja kysykää mahdollisuuksia!

Ystävällisin terveisin
Staffan