RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

25_5_RUG_slideshow_2 25_5_RUG_slideshow_1 2018_RUG_slideshow_3 25_5_RUG_slideshow_3 2018_RUG_slideshow 2018_RUG_slideshow_4x 2018_RUG_slideshow_7x 2018_RUG_slideshow_2

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  SULJETTU
RANGE SULJETTU
PAR-3 SULJETTU
GOLFAUTOT  ei sallittu

CADDIEMASTER
Suljettu 
Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

TOIMISTO
ma-pe 9-15
(vain puhelimitse 0443597459)
toimisto(at)ruukkigolf.fi

RAVINTOLA
Suljettu 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

Ruukkijunnuille kuuluu hyvää!

 

24h junnugolfille logo 630x630

RUUKKIJUNNUILLE KUULUU HYVÄÄ!

Ruukkigolf juniorit - joukkueessa  harjoittelevat ja pelailevat niin vasta-alkajat kuin edistyneemmät lapset ja nuoret sekä aikuiskokoiset "jumbojunnut" . Harjoitukset ovat kaikilla samaan aikaan, mikä helpottaa treeneihin kyyditsemistä. Ydinajatuksena on tarjota hauskanpitoa ja yhdessä ulkoilua golfin parissa.

Kesäkausi aloitettiin  tiistaina 3.5.
Tiistain treeneissä Jouni Simanaisen apuna hääräävät junioritoimikunnan jäsenet Seppo Laamanen, Kai Karlsson, Taru Röman, Toni Laamanen ja Päivi Peltola. Heidän lisäkseen treeneissä nähdään joukko apuaikuisia ja junnujen vanhempia. Tiistai - iltaisin harjoittelemassa käy tällä hetkellä säännöllisesti kolmisenkymmentä pelaajaa.

Kesäkuun ensimmäinen viikko oli valtakunnallinen golf-viikko. Viikon aikana pidettiin Jounin kesäleiri sekä avoin lähipelitesti- ilta kaikille. Kymmenen nuorta treenasi ja pelasi leirillä ahkerasti. Leirillä piipahti vieraana kaksi entistä Ruukkijunnua, Casper Simberg ja Dominic Jones. He kertoivat kuulumisiaan ja näyttivät taidokkaita lyöntejä. Kiitos Cassu ja Domppa!

Ahkeran treenaamisen ohella Ruukkijunnuja osallistuu Golfliiton järjestämiin kilpailuihin. TsemppiTour, AlueTour, Finnair Junior Tour sekä mahdollisuuksien mukaan SM-kisat ovat junnujen ohjelmistossa.

Kisojen järjestäminen kuuluu myös toimikunnan vastuualueisiin. AlueTour 3 pelataan Ruukkigolfissa 20.6. Kisaan osallistuu yli 70 pelaajaa. Seuraava voimanponnistus on TsemppiTourin kisa heinäkuun 12. Sinne odotetaan suurta määrää aloittelevia ja kokeneempia kisailijoita.
Ruukkigolf Open, kilpailu kaikille, järjestetään 16.7.

Juhannuksen jälkeisenä maanantaina ja tiistaina 27.-28.6. Ruukkijunnut osallistui 24h Juniorigolfin hyväksi- tapahtumaan. Kyseessä on on valtakunnallinen Golf-liiton hyväntekeväisyyskampanja, jossa kerätään rahaa oman seuran junioritoiminnan hyväksi. Tapahtuman ideana on, että sponsoriksi lupautunut yritys tai yksityishenkilö lupaa 24h-joukkueen pelaajien tuloksista tietyn summan rahaa. Esim. 50snt/par, 70snt/birdie, 1e/eagle jne. Joukkue pelasi viestinä maratonpelin vuorokauden ympäri ja lopulta tulokset laskettiin ja laskut lähtevät lähipäivinä.
Ruukkijunnujen 24h joukkueessa viestiä veivät Rasmus Karlsson, Niklas Dahlgren, Jali Savonen, Tuomo Savonen, Jukka Jalkanen, Timo Siro, Antti Mäkilä, Joel Itkonen, Onni Peltola, Hannes Savonen, Toni Laamanen, Seppo Laamanen, Kaj Karlsson ja Staffan Tuomolin. Huoltojoukoissa toimivat Taru Röman ja Päivi Peltola.
Vuorokauden aikana tehtiin 206 par-tulosta, 34 birdietä sekä yksi eagle.
Tapahtuman tuotto käytetään Ruukkigolfin junioritoimintaan. Viime vuonna tehtiin yhteinen retki Bjärkas Golfiin. Tänä vuonna on jälleen suunnitteilla pelimatka. Junnut kiittää lämpimästi kaikkia tukijoitaan!

Ruukkigolfin junioritoimikunta toivottaa uudet ja vanhat, pienet ja isot golfista kiinnostuneet lämpimästi mukaan treenaamaan. Tapahtumakalenteri löytyy www.ruukkigolf.fi/ juniorit ja muuta tietoa toiminnasta fb Ruukkigolf juniorit
Aurinkoisia pelikelejä kaikille, nähdään Ruukissa!

Junioritoimikunta