RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_001xx RUG_slideshow_002xx RUG_slideshow_003xx RUG_slideshow_005xx RUG_slideshow_006xx RUG_slideshow_007xx RUG_slideshow_008xx RUG_slideshow_009xx RUG_slideshow_010xx RUG_slideshow_011xx RUG_slideshow_012xx RUG_slideshow_013xx RUG_slideshow_014xx RUG_slideshow_015xx RUG_slideshow_016xx RUG_slideshow_017xx RUG_slideshow_018xx RUG_slideshow_019xx RUG_slideshow_020xx RUG_slideshow_001

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  suljettu
RANGE Suljettu (lyönti omilla palloilla sallittu)
PAR-3 suljettu
GOLFAUTOT  EI käytössä

CADDIEMASTER 

ma-su suljettu
mån-sön stängt

Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

OHJEET

GOLFETIKETTI
Turvallisen pelin varmistamisen lisäksi huomaavainen pelaaja:
 - tekee harjoitussvingit lyöntipaikan ulkopuolella
 - asettaa irtilyödyt turpeet paikoilleen koko kenttäalueella
 - korjaa pallon alastulojäljet viheriöillä
 - pelaa reippaasti ja viivyttelemättä
 - antaa kanssapelaajille pelirauhan
 - pitää matkapuhelimen äänettömänä

 

PUKEUTUMISESTA
Ruukkigolfissa noudatamme Suomen Golfliiton entistä pukeutumissuositusta. Sen mukaan kentällemme eivät kuulu verryttelyasut, farmarit, uimahousut tai bikinit, topit, verryttelyasut tai miehillä kaulukseton t-paita. Kentällä ei voi myöskään pelata yläosattomissa. Jalkineina tulee olla pehmopiikeillä varustetut golfkengät, juniorit voivat pelata myös lenkkareissa tai vastaavissa jalkineissa. Suosituksen takana on lajin mukainen tarkoituksenmukaisuus ja toisaalta huomaavaisuus muita pelaajia kohtaan.

 

VALVONTA
Suoritamme kentällä ja harjoitusalueilla valvontaa. Valvoja puuttuu huomaamiinsa epäkohtiin, nopeuttaa tarvittaessa peliä ja antaa neuvoja. Valvojan tulee poistaa kentältä pelaajat, joilla ei ole pelioikeutta tai jotka toimivat vastoin golfin sääntöjä tai rikkovat räikeästi etikettiä.

Pidä mukanasi tosite maksetusta greenfeestä tai oma bägilätkäsi näkyvillä, niin valvojan tarkistus sujuu nopeasti ja vaivattomasti.