RUUKKIGOLF | BRUKSGOLF

RUG_slideshow_001xx RUG_slideshow_002xx RUG_slideshow_003xx RUG_slideshow_005xx RUG_slideshow_006xx RUG_slideshow_007xx RUG_slideshow_008xx RUG_slideshow_009xx RUG_slideshow_010xx RUG_slideshow_011xx RUG_slideshow_012xx RUG_slideshow_013xx RUG_slideshow_014xx RUG_slideshow_015xx RUG_slideshow_016xx RUG_slideshow_017xx RUG_slideshow_018xx RUG_slideshow_019xx RUG_slideshow_020xx RUG_slideshow_001

HIEKKAMÄENTIE 100 /
SANDBACKAVÄGEN 100
10420 POHJANKURU / SKURU
PUH / TEL 019-245 4485

KENTTÄ  suljettu
RANGE Suljettu (lyönti omilla palloilla sallittu)
PAR-3 suljettu
GOLFAUTOT  EI käytössä

CADDIEMASTER 

ma-su suljettu
mån-sön stängt

Puh/ Tel. 019 - 245 4485
toimisto(at)ruukkigolf.fi

 

 

viiva moduli

SEURAA MEITÄ / FÖLJ OSS

flickr icon   instagram icon   fb icon

viiva moduli

RAVINTOLA 

Suljettu

viiva moduli

celsa mange raseborg K_supermarket firkars ido j_trading olvi sassi trial visma kiljavanranta FiskarsVillage_teksti_logo2015 TALLINK_LOGO_COLOR_RGB Teknos_logo_RGB suomeng tapoila wrdshus bilhus FOTOFABRIKEN_logoalt-4LITEN KC-logo_600px_2 EkenäsEnergi nordea_logo westglass raseborgsbygg

viiva moduli

SÄÄ / VÄDERRuG saa

viiva moduli

RUUKKIGOLFIN
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIEkenäsEnergi

viiva moduli

Pron taustaa

  jouni

 

           
Jouni Simanainen 
PGA Club Professional
p. 050-5367438
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
facebook.com/JouniSimanainenPGA
Twitter: @jousima
 

Olen 33-vuotias ammattivalmentaja ja innokas golfari Espoosta. Olen pohjimmiltani rauhallinen ja rento tyyppi, mutta olen myös täsmällinen. Vahvuuteni golfopettajana ovat ehdottomasti sosiaaliset taidot. Tulen erinomaisesti toimeen kaikenikäisten ja –tasoisten pelaajien kanssa. Hallitsen myös nykyaikaisessa opetuksessa käytettävät apuvälineet erittäin hyvin, kuten Trackmanin ja Sam Putt Labin. Omalla käytökselläni toimin hyvänä esimerkkinä muille, niin golfkentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Golfopettajaurani sai alkunsa 2000-luvun alkupuolella kun olin caddiemasterina Kerigolfin kentällä. Minulta kysyttiin että haluaisinko tulla auttamaan junioriharjoituksissa, ja sillä tiellä olen edelleen. En sitä toki heti tajunnut. Kun sain varusmiespalveluni suoritettua tammikuussa 2003, aloitin opinnot Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa. Huomasin nopeasti ettei ala ollut minua varten. Halusin olla tekemisissä urheilun ja golfin kanssa. Pääsin syksyllä 2005 opiskelemaan Vierumäelle kansainväliseen ohjelmaan liikunnanohjaajaksi. Samaan aikaan aloin käymään golfohjaajakursseja. Valmistuin Vierumäeltä keväällä 2008 ja pääsin samana syksynä jatkamaan kansainvälisiä opintojani Jyväskylän liikuntatieteelliseen. En tässä vaiheessa ollut vieläkään ihan varma että alanko valmentamisen lisäksi tekemään golfpron töitä. Olin siis koko ajan ohjannut/valmentanut junioreita vuoden 2003 jälkeen. Suurin osa ajasta Kerigolfissa mutta vierailin yhden kesän ajan myös Lahden Golfissa.

Jyväskylän maisteriopinnot olivat loppusuoralla 2010 keväällä – oli tarve löytää työpaikka. Vierumäellä oli haku päällä ja sain sieltä työpaikan golfopettajana. Samaan aikaan ilmoittauduin valmentajan ammattitutkinnolle. Tutkinto kesti vuoden verran ja sain PGA:n täysjäsenyyden vuoden 2012 alusta. Vierumäellä viihdyin kaksi vuotta ja keväällä 2013 siirryin Nordcenteriin opettajaksi. Siirto oli mielekäs koska Nordcenterissä pääsin jälleen kiinni valmennustyöhön jota Vierumäellä ehdin jo kaipaamaan. Molemmissa on omat hyvät puolensa, siis opetus- ja valmennustyössä, nautin niistä molemmista. Ja niinhän se monesti on että vaihtelu virkistää. Golfopettajan työnkuva on itse asiassa aika monipuolinen kun sitä tarkemmin miettii.

Moni golfopettaja laittaa oman pelikyvyn ja -taidon taka-alalle. Mikä on täysin ymmärrettävää koska aikaa siihen ei kaikilla löydy. Itse olen kuitenkin todella intohimoinen golfari ja kilpailen edelleen, kun siihen aikaa löytyy. Pyrin pitämään omasta pelitaidoista kiinni ja kehittämään sitä koko ajan eteenpäin. Tasoitukseni oli joskus amatööriaikoina alle nollan ja siitä tasosta yritän pitää kynsin hampain kiinni. Kilpailemista nautin edelleen ja olen mm. edustanut Suomen PGA:ta kolmissa edellisissä golfopettajien joukkue EM-kisoissa ja vuoden 2013 henkilökohtaisissa EM-kisoissa.

Nykyään minut tavoittaa kesällä sekä Nordcenteristä että Ruukkigolfista ja talvikaudella Season golfista. Teen myös peli- ja opetusmatkoja vuoden ympäri.