Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Ei sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

HENRIK RÄIHÄ

henrik räihä

VIERASPELAAJAT OVAT TERVETULLEITA RUUKKIGOLFIIN

Kun Ruukkigolf tulee puheeksi golffareiden keskuudessa, kehutaan usein kentän loistavaa kuntoa, kauniita maisemia, hyvää ravintolaa ja mukavaa ilmapiiriä.

PÅ BRUKSGOLF VILL VI SE SPELARE FRÅN NÄR OCH FJÄRRAN

Bruksgolf har traditionellt profilerat sig som en välskött bana, där hela familjen kan spela och trivas.

VIERASPELAAJAT

Kun Ruukkigolf tulee puheeksi golffareiden keskuudessa, kehutaan usein kentän loistavaa kuntoa, kauniita maisemia, hyvää ravintolaa ja mukavaa ilmapiiriä. Kun tähän lisätään edullinen hintataso (pääkaupunkiseudun kenttiin verrattuna), niin voidaan todeta että Ruukkigolfissa kannattaa olla yhtiön osakkaana tai seuran jäsenenä.

Ruukkigolf onkin pyrkinyt profiloitumaan kenttänä, jossa perheet ja eri sukupolvet voivat viihtyä yhdessä.

Ruukkigolfissa oman väen kierrosmäärät ovat viime vuosina vähentyneet. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että jäsenkunnan keski-ikä on kasvanut ja että vain vähän tai ei ollenkaan pelaavien osakkaiden osuus alkaa olla melko huomattava. Tämä tilanne – niin ikävä kuin se onkin – antaa toisaalta meille paremmat mahdollisuudet markkinoida kenttää ulkopuolisille. Oikealla markkinoinnilla voimme hankkia Ruukkigolfiin lisää greenfee-pelaajia, jotka tuottavat niin golfyhtiölle kuin ravintolallekin tuiki tarpeellisia lisätuloja toiminnan pyörittämiseksi.

Golfyhteisömme hallitusten (Oy ­­+ Ry) viime yhteispalaverin pääaiheena oli juuri kentän markkinointi. Parasta markkinointia on tietysti se, että palveluketju toimii saumattomasti alkaen ajanvarauksesta ja päättyen pelin jälkipuintiin ravintolassa tai saunassa. Hyvään imagoon vaikuttaa myös vapaaehtoisten toiminta ja meidän kaikkien pelaajien käyttäytyminen. Tästä kaikesta olemme saaneet ulkopuolisilta kehuja, mutta parantamisen varaa on varmaan vieläkin. Mutta sen lisäksi meidän tulee panostaa kentän markkinointiin Suomen ja miksei myös naapurimaiden golffareiden keskuudessa. Jotta tämä onnistuisi, tarvitsemme mm. joustavampaa greenfee-hinnoittelua sekä kentän pitkän pelikauden parempaa hyödyntämistä.

Yhteiskokouksen lopputulemana oli, että jatkossa pyrimme tarjoamaan vieraspelaajille enemmän peliaikoja ja hiljaisempina aikoina myös erikoishinnoin. – Vieraspelaajien kannattaa siis elokuusta alkaen katsoa kotisivuiltamme tai mitä meillä on kunakin päivänä heille tarjottavana. Ruukkigolfin toimistoon voi tietysti myös aina soittaa tai ottaa yhteyttä muulla tavoin.

 

Henrik Räihä

JC Ruukkigolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja

 

SPELARE FRÅN NÄR OCH FJÄRRAN

Bruksgolf har traditionellt profilerat sig som en välskött bana, där hela familjen kan spela och trivas. Den här policyn stöder vi på många sätt. De flesta av bolagets aktier ger automatiskt en eller två juniorspelrätter. En aktieägares släktingar eller andra närstående kan få 50 procents rabatt på greenfee-priset, om det finns plats på banan. Föreningen har särskilda program för sina juniorer och seniorer och ordnar hemtrevliga tävlingar och andra aktiviteter för alla medlemmar

Men Bruksgolf vill inte vara en bana som enbart nyttjas av sina aktieägare eller föreningsmedlemmar. Vi vill gärna se spelare från när och fjärran komma till oss för att njuta av vår omväxlande bana, vår fina natur och vår trevliga stämning.

På senaste tid har det funnits relativt gott om plats på vår bana under vissa tider på morgonen eller eftermiddagen. Därför kommer vi i fortsättningen att göra vår greenfee-prissättning flexiblare för att locka fler gästande spelare till oss. Det betyder bl.a. förmånligare priser under sådana tider, då det finns mera plats på banan. – Det lönar sig alltså att i fortsättningen hålla utkik efter förmånliga erbjudanden. Dem hittar ni på vår webbsida eller genom att ringa golfbanans kontor.

 

Henrik Räihä

Ordförande för JC Bruksgolf Ab:s styrelse

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista