Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu

HUIMA TULOSTASO WEST CHARK -KISASSA!

Lokakuinen lauantai, pilvipoutainen sää ja huippukuntoinen kenttä olivat lähtökohtana, kun 37 kisailijaa lähti tavoittelemaan himoittuja West Charkin lahjakortteja. Kisasta kehkeytyi yksi kauden kovatasoisimmista, jossa kärkisijoille sijoittuminen vaati par-tulokseen pelaamisen ja kärjen osalta myös händärin alittamisen!

Palkinnot jaettiin takkatulen lämmittämässä tuvassa, jonne ravintola oli loihtinut maittavan kisaruoan. Kilpailun johtaja ja kapteenimme Sören kiitti kaikkia osallistujia hyvästä kilpailukaudesta ja kehoitti osallistumaan myös kauden viimeisiin kisoihin.

Karjalohjan ykköstykki Kari Kumpulainen on ollut tasaisen varmassa kunnossa koko kauden ja taso säilyi edelleen. Kisan voitto hienolla 73/67 tuloksella ja händärikin laski kauden päätteeksi yhdellä pisteellä. Mihin tämä lupaava pelaaja vielä pystyykään? Muut palkintosijat menivät myös seuramme kärkipelaajille, kun Siron Timo ja Henrikssonin Mange pelasivat molemmat netto 68. Kisan sponsori oli myös lahjoittanut palkinnon parhaalle scratchille, joka tässä tapauksessa meni Metsolan Hannulle, joka pelasi saman tuloksen kuin Timppakin, eli 72.

West Chark

Kilpailukalenterissa on vielä mielenkiintoisia koitoksia jäljellä ja avoimet Sennuvitoset jatkuvat niin kauan kuin kenttä on auki. Kisoja järjestetään lähtökohtaisesti keskiviikkoisin, mutta alkavan viikon todennäköisin kilpailupäivä on sääennusteiden mukaan torstai 25.10 ja lähtöaika noin 11.30. Kilpailujohtajana toimii Syrjälän Kari – Perniön Poulter.

Sennu5

 

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista