Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

JAKARTAN KUULUMISIA

Tervehdys täältä Jakartasta. Täällä ollaan lähestymässä sadekauden loppua, joka merkitsee sitä, että aurinkoiset päivät alkavat lisääntyä, mutta edelleenkin voi tulla yllättäviäkin lyhyempiä tai pidempiä sadekuuroja, kuten viime viikon lopulla, jolloin useamman tunnin ajan kaupungin yllä riehunut ukkosmyrsky aiheutti pahoja tulvia monin paikoin. Jakarta sijaitsee osittain merenpinnan tasolla ja jopa sen alapuolella, joka merkitsee sitä, että se on osin erittäin tulvaherkkää. Ongelma on hyvin tiedossa, ja ratkaisujakin olisi tiedossa, mutta niiden toteutuksesta ei ole päästy poliittiseen yksimielisyyteen.

 

Golfin kannalta tämä on hieno paikka ja Metropolin alueelta löytyy lähes 40 toinen toistaan hienompia kenttiä. Lähin niistä sijaitsee mm. noin kilometrin päässä asunnolta, ja kadulla ajaessa ei osaa kuvitellakaan, että viereisen muurin takana on täysimittainen golfkenttä. Lämpimien kelien vuoksi täällä lähdetään usein aikaisin pelaamaan,tiiaika voi olla vaikka 05.45, aurinko on juuri nousemassa ja ensimmäinen reikä pelataan hiukan puolihämyssä.

 

Suomessa on ollut erikoinen talvi, kävin joulomalla Hangossa pelaamassa ja käydessäni Golfmessujen aikaan Suomessa, olin jälleen Hangossa pelaamassa ja muutamaa päivää myöhemmin olisi jo päässyt Ruukkiinkin pelaamaan. Ruukin asiatkaan eivät ole unohtuneet, ensi kesän kilpailukalenterihan on jo aika pitkälle valmis ja viime viikolla olen saanut sovituksi suuren osan seuraotteluista, vaikka osa on vielä auki.

 

Siellä on jo pelattu ensimmäisiä Sennuvitosiakin, vaikka viime syksynä laitoimme kalenteriin ensimmäiset niistä vasta huhtikuun puoleen väliin. Toukokuun alussa olisi myös tarjolla matka Tallinnaan Niitväljän ja Estonian kentille. Lisätietoa matkasta löytyy Ruukkigolfin etusivulta Ajankohtaista-otsikon alta.

 

Toukokuun alussa pyörähtävät myös käyntiin viikkokisat keskiviikkoisin. Edellisvuoden tapaan niitä on 16. Rankinsääntöihin tulee pieniä muutoksia viime syksynä päättäjäistilaisuudessa saatuja vinkkejä mukaillen. Säännöt pyritään myös julkaisemaan samoihin aikoihin kalenterin kanssa.

 

Toukokuun alussa siis tavataan, mukavia pelejä!!

 

Kristian

 

 

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset