Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

JUNIORITOIMIKUNNAN KUULUMISIA

Junnutoiminnalle Ruukissa kuuluu hyvää. Koulugolf oli onnistunut ja sen kautta saimmee monta uutta perhettä ja myös yksittäisiä junnuja mukaan.

Tämän tapahtuman jälkeen järjestettiin Avoimet Ovet koko seuran puolesta. Siellä oli myös  kahvi / mehu/ munkkin tarjoilu osallistujille. Kävijät tutustuivat samalla ravintolaan ja klubitaloon.  Golfia kävi kokeilemassa tutustumispäivä yli 70 pelaajaa. 

Toukokuun puolessa välissä  oli vuorossa FJT kilpailun järjestelyvastuu. Kisa onnistui hienosti ja saimme erittäin hyvää palautetta Golfliitosta.


Tiistain harjoituksissa on parhaillaan ollut n.30- 50 osallistujaa. Tästä määrästä on ollut noin puolet uusia harrastajia, joilla ei vielä ole Green Cardia. Tavoitteena on saada yli 20 Green Cardin uutta omistajaa tänä kesänä ( 2016 niitä oli 19 ).

Tiistain toinen harjoitusryhmä Jounin johdolla on myös lähtenyt hyvin käyntiin. Kilpapelaamiseen tähtäävään  ryhmään osallistuu n. 12 junnua. Tähän ryhmään pääsystä on tullut kyselyitä myös muiden seurojen junnuilta.

Toimikunnan järjestämän Eclecticin kierrosmäärä on ollut toukokuussa 134 . Toukokuun arvontapalkinto arvottiin torstaina 1.6. Onnea voittajalle ja kiitos Sassi Desing!

Kilpapelaamisen liiton kisoissa ovat junnut aloittaneet vahvasti. Future Tour 1 Osakilpailussa Pickalassa ( etelä/länsi ) tuli kaksi kakkostilaa. Onni pelasi hienosti toiseksi ( 76 ) ja Melina tytöissä ( 82 ).Myös Mari ja Jolle täydensivät menestystä. Seurapisteissä johdetaan Future liigaa.
Junior Challenge Tour 1 ja 2 ovat  menneet tytöissä Wilman johdolla kun hän on voittanut kaksi osakilpailua ( 79 ja 80 tuloksilla ) Melina oli Vihdissä jaettu toinen tuloksella 81 . Melina on kokeillut tätä korkeampaa sarjatasoa. Hän on vasta 13 v ja ylin ikäraja on tässä sarjassa 21 v.

Seuraava toimikunnan järjestely vastuu on Ruukkigolf open 10.6. Tervetuloa kisaamaan! 

18.6 klo. 8 aloitetaan 24 h Junnugolfille  hyväntekeväisyys-maraton. Tämän tapahtuman tuotosta suurin osa käytetään uusien lainattavien golfvälineiden hankintaan. Niille on huutava tarve harrastajamäärän kasvaessa. Golf- viesti kulkee maanantaiaamuun. Mikäli haluat osallistua tapahtumaan tukijana, ota yhteyttä Seppoon.

Junnutoimikunnan puolesta
Kapteeni Seppo

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista