Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

KAPTEENIN KIERROS 2015

Kapteenin kierros 2015

Keskiviikkoaamu valkeni…tai ei valjennut juuri lainkaan. Se oli harmaa päivä! Mutta onneksi se ei ollut Kapteenin kierroksen kilpailupäivä vaan kaunis, joskin tuulinen Helatorstain oli!  Kerrassaan 74 pelaajaa oli intoa puhkuen ja voitonkiilto silmissään kammennut itsensä pyhäpäiväksi Ruukin golfkentälle tavoittelemaan kunniakasta Kapteeninkierroksen kiertopalkintoa sekä omaa osaansa sponsorin notkuvasta palkintopöydästä.

Uutuuttaan hohtava, joskin jo 50 vuoden ikään kirinyt kapteeni Juha Saaristo sekä ikinuori kapteenska Päivi Elo pitivät huolen, että pelaajat toivotettiin tervetulleeksi kilpailuun ja että heidät varustettiin kilpailuun asianmukaisin kenttätiedoin ja peliohjein.

Pallot merkattiin, kortit vaihdettiin ja griinihaarukat kiillotettiin! Pallo toisensa jälkeen uhmasi ykkösväylällä aina vallitsevaa vastatuulta saavuttaen mitä parempia sijainteja griiniä tavoittelevan kakkoslyönnin eduksi.

Jo kohta näkyikin kärkiryhmä tavoittaneen kuutosväylän viheriön ja peli kulki eteenpäin kauniissa keväisessä raaseporilaisessa metsämaisemassa. Tunnelma tiivistyi ja puristus mailan varressa kasvoi. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua!

Etuysin mäkiset metsätaipaleet vaihtuivat takimmaisen puoliskon leveisiin, mutta kuitenkin viekkaisiin väyliin. Kello tikitti! Tuuli suhisi korvissa! Aurinko lämmitti tyvenessä suojaisessa paikassa. Pallot kolahtivat kuppien pohjille ja tulokset kirjattiin kortteihin.

Ryhmä toisensa jälkeen saapui klubille nauttimaan ravintolan erinomaisesta lounaasta sekä kakkukahveista. Joillekin odotus kävi pitkäksi, mutta ilahduttavan monta pelaajaa jaksoi odottaa viimeisenkin ryhmän saapumista maaliin ja rehvakkaasti mainostetun palkintopöydän tyhjentämistä. Paitsi parhaiten pelanneille, niin myös monelle muulle oli luvassa palkintoja.

Ja vihdoin oli palkintojenjaon aika. Kapteenikierroksen kiertopalkinto ja sen stunt –palkinto sekä sponsorina toimineen Celsa Steel Service Oy:n loihtimat lukuisat tavarapalkinnot odottivat ottajaansa.

Vuoden 2015 Kapteeninkierroksen tulokset:

Naiset hcp lp

1. Hannele Forsman 77

2. Tuija Elomaa 78

3. Gunnel Lindqvist 78

4. Kirsi Kankaanranta 80

5. Hilppa Hyrkäs 81

Naiset SCR

1. Hannele Forsman 88

Miehet hcp lp

1. Niclas von Bonsdorff 70

2. Tuomo Savonen 72

3. Sören Isaksson 73

4. Olli Mattila 73

5. Thomas Ekroth74

Miehet SCR

1. Tuomo Savonen 73

Lämpimät kiitokset kaikille osanottajille, ravintolalle, sponsorille ja Päivi Elolle.

Peli-iloa ja onnistumisen fiiliksiä kaikille!

Kapteeni Juha Saaristo

 

Kilpailun voittajat Hannele Forsman & Niclas von Bonsdorff

Naisten paras scratch, Hannele Forsman

Miesten paras scratch, Tuomo Savonen

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista