Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

KEVÄTTALKOOT 6.4 – PIHAPIIRI SIISTIYTYI VAUHDILLA!

”Luulen, että tästä tulee kaikkien aikojen paras golfkausi” – totesi Putkosen Hannu haravoidessaan lehtiä klubitalon nurkalla! Ja kun Onni-koira vielä vahvisti isäntänsä ison ilmoituksen tarmokkaalla ”wuf” kommentillaan, niin pakkohan se on uskoa! Hannu on tosissaan. Hän on kuulunut jo vuosia suurimpiin lupauksiimme  – nyt on näyttöjen vuosi!

Kevättalkoot ovat monelle ruukkilaisille varmin merkki uuden kauden avauksesta ja jo perinteeksi muodostunut tapa tavata pelikavereita lumisten talvikuukausien jälkeen. Talkoiden jutut ovat aina tuttua ja turvallista osastoa ja halaukset vuosi vuoden jälkeen yhtä lämpimämpiä. Niin tälläkin kertaa.

Noin 40 aktiivista ruukkilaista kerääntyi talkoisiin ja päivän pääkohteet olivat klubitalon ympäristön haravointi, suihkulähteen puhdistus ja 6/7 väylien välisen estealueen hakettaminen ja siivoaminen. Alueet puhdistuivat vauhdilla, kun haravaryhmät kasasivat aktiivisesti lehtiä ja autopartiot kuljettivat niitä kokoomapaikalle.


Talkoot päättyivät maittavaan hernekeitto – pannukakku lounaaseen ja yleisin puheenaihe liittyi kentän avaamisen ajankohdan veikkaamiseen. Talkoiden aikaisesta ajankohdasta johtuen se ei vielä onnistunut, mutta ei takaysin avaamiseen enää pitkään mene!

Kiitokset talkooväelle hyvästä työpanoksesta ja ravintolalle maittavasta lounaasta!

Kausi on valmis alkamaan!

 

 

 

 

 

 

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista