Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

M50 HAASTAJATOUR RUUKISSA 03.06. LAUNTAINA

Ruukissa pelattiin viime lauantaina M50 Haastajatourin 2/5 osakilpailu. Edellisten päivien raju pohjoisvirtaus oli heikentynyt jo ja auringon lämmittäessä pääsimme viemään kilpailun läpi kohtuullisissa olosuhteissa.

Yli 90 kilpailijaa oli tavoittelemassa Ranking-pisteitä ja mahdollista paikkaa suoraan Finnish Senior Tourille. Haastajatourin 5 parasta Rankingissä saa suoraan kategorian seuraavalle kaudelle, mikäli heillä ei jo ole paikkaa saavutettuna muuten. Parhaiten Ruukissa onnistui pisteiden metsästyksessä Messilän Juha Lindqvist 79 lyönnillä ennen Koski-Golfin Leo Ollikaista, 80 ja Ruukin omaa pelaajaa Kari Kumpulaista, 81 lyöntiä. Pisteille pääsivät meiltä lisäksi Sören Isaksson ja Kari Sarlin, molemmilla sijoitus T12 ja 85 lyöntiä.

Kenttähenkilömme oli tehnyt upeaa työtä kentän kisakuntoon saattamisessa. Huolimatta niukoista resursseista ja todella vaativista alkukevään ja -kesän kylmistä ja kuivista olosuhteista kentän kuntoa ja griinien tasaisuutta ja liukkautta kiiteltiin kautta linjan. Moni kilpailija totesikin, että griinit olivat parhaat, joilla he olivat pelanneet tänä kesänä. Tämän varmisti vielä aikaisin lauantaiaamuna Metsolan Hannu viimeistelemällä niiden kunnon. Siitä erityinen kiitos hänelle, sillä vieraskenttä muistetaan usein hyvässä ja pahassa parhaiten griineistään.

Omat kiitoksensa ansaitsevat myös caddiemasterimme Jenni ja Theo, joiden kanssa valmisteltiin kuntoon viikolla käytännön asioita, jotka sitten varmistavat kilpailun sujuvan läpiviennin. Apuna oli lisäksi toistakymmentä vapaaehtoista, jotka hoitelivat startterin, tulospalvelun ja forecäddien tehtäviä. Muutama forecaddie lisää olisi varmasti nopeuttanut peliä erityisesti väylillä 2 ja 15, koska nämä väylät näyttävät olevan erityisen vaikeita vieraspelaajille. Joka tapauksessa kaikille teille LÄMMIN KIITOS avusta kilpailuiden sujuvasta sujumisesta. Näin on aina helpompi anoa uusia kilpailuja Ruukkiin hyvän maineen avulla.

Kristian 04.06.

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset