Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
vkl 9:00-17:00.

MESTARUUSKILPAILUVIIKONLOPPU

Länsi-Uusmaalainen vieno kesäsää helli pelaajia lauantai-aamuna heidän kirmatessaan Ruukkigolfin huippuunsa viritettyä kenttää pitkin…just joo! Vettä tuli kuin Oraksen hanasta ja taivaalla pilvenriekaleet liehuivat synkkänä kuin tuomiorovastin kaavun helma!

Silti! Hieman rapeat 50 pelaajaa lähtivät tavoittelemaan seitsemää eri mestaruustitteliä. Jaettavaa siis riitti ja mahdollisuudet olivat monien ulottuvilla vaikka itse osallistuminen kauden tärkeimpään kilpailuun olikin suurimmalle osalle palkintosijojakin kunniakkaampi asia.

Klubimestikseen osallistuvat heittivät oman urakkansa lauantaina päättyessä säälivän katseen takateeltä pelaaviin, jotka sateen kastelemina kuin Pohjois-Turkmenistanilainen kulkukoira lähtivät raahustamaan uudestaan kohti ykkösväylää pelatakseen vielä toisen kierroksen ennen illan hämärtymistä.

Viimein koitti lepo ja rauha kunniakasta mestaruutta havittelevillekin. Sunnuntaihin lähdettäisiin asemista, joissa naisten mestaruutta reippaimmin tavoitteleva Wilma pystyi nukkumaan yönsä rauhallisin mielin varsin tukevan johtonsa ansiosta. Miesten puolella ei paljon sitten nukuttukaan, sillä kolme kovaa oli erottunut joukosta tasatuloksin: Jouni, Aksu ja Anssi. Ja Klubimestiksen kärjessäkin keikuttiin tasatuloksin Eskon ja Berndtin voimin.

Sunnuntaiaamu valkenikin sitten ihan aikuisten oikeesti kauniina ja kilpailun finaalikierros päästiin pelaamaan loistavissa olosuhteissa niin ilman kuin kentänkin puolesta. Pelit sujuivat kuin Mietaan Jussin suksi ja lähtö toisensa jälkeen saavutti maalin ja pääsi klubitalon suojaan jännittämään menestystään ja kertomaan kokemuksiaan kilpailun vaiheista.

Sieltä vihdoin viilettivät viimeiselle viheriölle eri sarjojen kuumat ryhmät ja viimeisten pallojen kopsahdellessa kupin pohjalle voitiin aloittaa tulosten tarkistus. Caddiemasterit tekivät ripeästi ja tarkasti työnsä, joten palkintojen jako voitiin pitää jo ennekuin Anssi oli kerennyt suihkusta terassin puolelle!

Toimitusjohtajan ja kapteenin tanakalla otteella mestarit Wilma, Jouni ja Sture sekä muut menestyjät saivat mitalinsa. Puheet pidettiin ja aplodit annettiin. Ruukkigolfin 30 –vuotisjuhlavuoden mestaruuskisat saatiin hienosti päätökseen. Suurkiitos kenttähenkilöstölle kentän loistavasta kunnosta ja caddiemastereille erinomaisesta lähtöjen järjestämisestä ja tulospalvelusta.

Ja lämmin kiitos kaikille pelaajille rehdistä kilpailusta!

 1. Kapteeni

Ruukkigolf mestaruus- ja klubikilpailut 2017 tulokset:

Naisten sarja (54 r SCR):

 1. Wilma Merenmies 244 lyöntiä
 2. Hilppa Hyrkäs 278
 3. Ulpu Helkkula 294

Miesten sarja (54 r SCR):

 1. Jouni Simanainen 234 lyöntiä
 2. Hannu Metsola 235
 3. Anssi Kuuluvainen 237

Klubimestaruussarja yhteinen (36 r HCP):

 1. Sture Fiskars 146 lyöntiä net
 2. Outi Itkonen 146
 3. Berndt Dahlgren 148

Mid naiset (36 r SCR):

 1. Hannele Forsman 172 lyöntiä

Mid miehet (36 r SCR):

 1. Jouni Simanainen 155 lyöntiä

Junioritytöt (36 r SCR):

 1. Wilma Merenmies 164 lyöntiä

Junioripojat (36 r SCR):

 1. Anssi Kuuluvainen 162 lyöntiä
Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista