Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu

NEXGOLF BASIC APP SOVELLUS RUUKKILAISILLE.

Nexgolfilla on oma APP sovellus nimeltään Basic jonka olemme hankkineet kaikille Ruukkilaisille. Basic-versiossa on toistaiseksi mahdollista varata aikoja, mutta seuraavan ohjelmistopäivityksen jälkeen saataville tulevat myös kilpailuilmoittautumiset ja mobiilituloskortti. Mikäli käyttäjä on ostanut itselleen maksullisen Premium-lisenssin, on hänellä käytössään kaikki NexGolf Premium -palvelun ominaisuudet, eli omat kaverikilpailut, kattava kierrostilastointi, omat listat, Buddies, viestintä jne.

NexGolf Appi löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupasta hakusanalla NexGolf. Alla myös suorat linkit molempiin.

iOS: https://itunes.apple.com/fi/app/nexgolf-premium/id1041379124

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.nexgolf

Lataamisen jälkeen käyttäjä pääsee kirjautumaan sisään omilla NexGolf-tunnuksillaan. Sovellus kysyy jäsennumeron ja salasanan, sekä seuran, jonka NexGolfiin ollaan kirjautumassa. Appi pitää käyttäjän istunnon, eli sovellukseen ei tarvitse kirjautua joka kerta uudestaan, vaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli käyttäjä on erikseen kirjautunut ulos sovelluksesta.

Pelioikeutetut voivat itse vahvistaa varauksensa käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Varaus on vahvistettavissa NexGolf-sovelluksessa tai selaimella 60 min ennen lähtöaikaa. Aikaisemmin varaukset oli vahvistettavissa jopa 6h etukäteen, mutta rajoittamalla aika yhteen tuntiin pyritään siihen, että vahvistus tehtäisiin vasta kun ollaan jo saavuttu kentälle ja lähtöaikaa ei enää siirrellä eikä peruta. Kätevin tapa vahvistamiseen on käyttää NexGolf-sovellusta.

NEXGOLF

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista