Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

NORDCENTER KAATUI JÄLLEEN RYDER CUPISSA 30-31.8!

Kollaasi2

Seniori- ja veteraanimiesten vuosittainen derby Nordcenteriä vastaan on jo muodostunut klassikoksi ja tänä vuonna oli vuorossa ottelu numero 11. Pysti on jäänyt Ruukin haltuun viimeisinä vuosina ja Nordiksen ”pojat” hamuavat sitä takaisin todella kovasti. Kapteenimme Sören ja Mikael olivat koonneet parhaat saatavissa olevat miehistöt ja ottelun tärkeyttä kuvastaa esimerkiksi paria päivää ennen koitosta järjestetyt lähipelitreenit, jossa pro-Jouni antoi hyviä vinkkejä Ruukin pojille. Sören oli taikonut myös varastojen kätköistä yhteiset lippikset Ruukin joukkueelle.

Aloitimme torstaina kahden hengen joukkuekilpailuilla kotikentällämme, jossa 3 joukkuetta kilpaili best ballissa ja 3 joukkuetta greensomessa. Jaossa oli 12 siis pistettä. Parikilpailut ovat usein olleet kompastuskiviämme, mutta nyt saimme avauspäivän saldoksi komean 10-2 voiton, josta lähdettiin sunnuntain single-kilpailuihin.

Perjantaina matkasimme sitten legendaariselle Fream-kentälle, jossa odotti 12 single-ottelua isäntiä vastaan. Toisen kilpailupäivän taistot olivatkin huomattavasti tasaisimpia ja peliparien jättäessä tulostietojaan kirjanpitoon tippui molemmille joukkueille voittoja suhteellisen tasaiseen tahtiin.

Kun viimeiset joukkueet olivat saapuneet maaliin ja olimme nauttineet erinomaisen lounaan, oli joukkueiden kapteenien aika julistaa vihdoin tulokset. Perjantain saldona oli Ruukkigolfin voitto 7-5 ja se merkitsi yhteistuloksena 17-7 voittoa Ruukille! 

Kapteenit Mikael ja Sören kiittivät puheenvuoroissaan hyvää ja reilua kilpailua sekä toivoivat tämän perinteen jatkuvan samoissa merkeissä eteenpäin. Ruukin kapteeni Sören kiitti omiaan sanoin: ”Joukkueessamme vallitsi loistava yhteishenki ja tiimityöskentely. Jokainen halusi tehdä parhaansa ja sillä voitto ansaittiin. Hyvä Ruukkigolf – poika pysyy kotona!”

Loppulauseeksi tälle mahtavalle tapahtumalle sopii hyvin sitaatti Nordcenter-legenda Anssi Kukkoselta;

Pasila – Porilaisten marssi!

Ryhmakuva

Kuvassa 2. kilpailupäivän pelaajia Nordcenterissä. Ruukkigolfin joukkueessa pelasivat: Sören Isaksson (capt.), Arto Lehtola, Jussi Kiiskinen, Tapsa Helpi, Jorma Ketola, Olli Mattila, Heikki Vuori, Tumppi Savonen, Kari Kumpulainen, Eki Peurala, Simo Maksimainen, Jari Laiho, Rolf Lönnberg, Kari Sarlin, Kristian Toivio ja Alan Burgess.

// Jussi

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset