Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
vkl 9:00-17:00.

NORDCENTER KAATUI RYDER CUP 10V JUHLAKILPAILUSSA

Seniori- ja veteraanimiesten vuosittainen derby rakasta naapuriamme Nordcenteriä vastaan pelattiin 12-13.8. Aloitimme lauantaina kahden hengen joukkuekilpailuilla Nordcenterin vaikealla Fream-kentällä. Parikilpailut ovat usein olleet kompastuskiviämme, mutta nyt saimme avauspäivän saldoksi taisteltua 6-6 tasapelin, josta lähdettiin sunnuntain single-kilpailuihin. Moni lauantain otteluista ratkesi vasta aivan viimeisillä reiíllä, muutama jopa viimeisellä griinillä.

Sunnuntaina saimme sitten 12 vierasta Nordcenteristä haastamaan meitä single-otteluissa kotikentällemme. Peliparit läksivät mittelöön klo 11 alkaen ja ennakkohuhujen mukaan Nordcenter oli valmistautunut tekemään ryöstön vieraskentällä. Kun kierrosten jälkeen pelaajat olivat nauttineet ravintolamme erinomaisen lounaan, oli joukkueiden kapteenien Sörenin ja Mikaelin aika julistaa vihdoin tulokset. Sunnuntain saldona oli kotivoitto 10-2 ja se merkitsi yhteistuloksena 16-8 voittoa Ruukkigolfille! Kyseessä oli tämän legendaarisen seuraottelun 10-v juhlakilpailu ja voitot ovat nyt Ruukille 6-4.

Kapteenimme Sörenin sanoin: ”Joukkueessamme vallitsi loistava yhteishenki ja tiimityöskentely. Jokainen halusi tehdä parhaansa ja sillä voitto ansaittiin. Hyvä Ruukkigolf – poika pysyy kotona!”

Ryder kapteenit

Joukkueessamme pelasivat; Sören Isaksson, Erkki Peurala, Pertti Korkiakoski, Kari Kumpulainen, Rolf Lönnberg, Kari Sarlin, Arto Salonen, Kristian Toivio, Pekka Seppänen, Jussi Kiiskinen, Jorma Ketola, Timo Leino, Tapsa Helpi, Olli Mattila, Alan Burgess ja Kari Syrjälä.

Kiitokset Nordcenterille hyvähenkisestä ja rehdistä kilpailusta. Ensi vuonna on taas uusien tarinoiden aika.

// Jussi

Ottakaamme tuoppimme, veljet, ja laulakaamme, että maa ja taivas huiskuu! – Aleksis Kivi, Seitsemän veljestä

Poika saunoo

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset