Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
vkl 9:00-17:00.

VIIMEINEN MAHDOLLISUUS! PÄIVÄSSÄ GOLFARIKSI -KURSSI SU 22.9.2019

Golfin aloittaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa! Lähde nyt mukaan loppuelämäsi pituiselle matkalle ja rakastu golfiin! Päivässä golfariksi -kurssi tutustuttaa sinut lajiin rennon hauskalla tavalla! Kurssi (59€/hlö) sisältää opetuksen, kaikki tarvittavat välineet, green cardin sekä Suomen parhaita etuja golfarille! Ilmoittaudu nyt mukaan ja ota kaveri mukaan, P. 019 245 4485 tai toimisto@ruukkigolf.fi! Lisätietoa ja ilmoittautumiset osoitteesta: www.paivassagolfariksi.fi

4 tunnin GoGolfin Päivässä golfariksi green card -kurssit nyt Ruukkigolfissa, vain 59 € – Vinkkaa kaverillesi!

Tutkimusten mukaan lähes 60 % suomalaisista ilmoittaa olevansa kiinnostunut golfista. Silti lajin pariin on verrattain vaikea saada uusia harrastajia. Suurimmat syyt liittyvät vääriin mielikuviin golfin elitistisyydestä ja kalleudesta. Elitististä laji ei ole ollut enää pitkään aikaan, mutta lajin aloittamisen kustannukset ovat pysyneet verrattain korkealla mm. tarpeettoman korkeiden green card -kurssien muodossa.

Perinteisesti green card -kurssit maksavat 100-200 €. Tällaisille kursseille ovat osallistuneet vain sellaiset henkilöt, jotka ovat jo päättäneet aloittaa lajin. Golfista uteliaat eivät suostu maksamaan lajin kokeilemisesta noin korkeaa hintaan. Tämän takia GoGolf loi nopeamman ja edullisemman tavan suorittaa green cardin ja tutustua lajiin. Näin saamme kursseille moninkertaisesti enemmän osallistujia ja lajilla on mahdollisuus sytyttää.

GoGolf testasi uutta Päivässä Golfariksi konseptia kaudella 2018 Kurk Golfissa ja tulokset ylittivät odotukset. Green card -kurssilaisten määrä lähes kymmenkertaistui edelliseen vuoteen verrattuna (43 -> 414). Tämä mahdollisti golfopettajalle paremman toimeentulon kuin perinteiset kurssit. Myös kentälle lajiin tutustuneiden määrän kasvu toi moninkertaisesti potentiaalisia uusia golfareita. GoGolf konseptoi kurssin kaikkien kenttien saataville ja nyt green cardin voi suorittaa (kentän nimi) myös Suomen edullisimpaan hintaan 59 €.

Kurssin aikana käydään kaikki samat asiat läpi kuin pidemmilläkin kursseilla, mutta lyhyemmin. Lyöntitekniikat ja säännöt käydään läpi mutta niitä ei jäädä harjoittelemaan. Kurssilaiset saavat itseopiskelumateriaalia, johon lajin aloittamisen perusteet on tiivistetty. Näin olemme saaneet lyhennettyä kurssin kestoa ja tiputettua hintaa kaikkien lajista kiinnostuneiden kukkarolle sopivaksi.

Kutsu ei golfaava kaverisi kurssille

Sunnuntaina  22.9.2019 klo 11-15.

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista