Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu , ajanvaraus | Golfautot kielletty
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 9:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu

A-P Puheenvuoro

ari pekka lunden

RUUKKIGOLFISSA YHDESSÄ TEKEMISEN ILO

Tervetuloa uusille kotisivuillemme! Nykyään kotisivut ovat tärkeä tapa viestiä siitä, mitä edustetaan ja mitä tarjotaan. Meillä Ruukkigolfissa on tehty pitkään töitä näiden uusien sivujen kanssa ja toivon, että RuG:n ystävät ottavat ne hyvin vastaan.

Me haluamme viestiä omilla sivuillamme siitä, että meillä on mukava yhteisö johon on kiva kuulua. Erittäin tärkeää meille tekijöille on ollut se, ettemme ole ostaneet sivuja pelkästään tilauspalveluna, vaan meillä kaikilla vapaaehtoistyöntekijöillä on ollut iso rooli niiden muotoilussa. Meillä on upea mahdollisuus tehdä näin, koska Ruukkigolf-seuran hallituksessa on osaamista juuri tällaiseen työhön.

Täällä nykyisessä Raaseporissa on vahva perinne yhteisessä tekemisessä, varsinkin Ruukkigolfin kotiseudulla Pohjassa. Meillä on talkoovoimin toimiva Suomen eteläisin laskettelukeskus, Fiskarsin alueen aktiivinen taiteilijayhdyskunta, monesti palkittu vapaa-palokunta ja aktiivinen tenniskerho sekä monta muuta yhdistystä.

Ruukkigolf liittyy tähän perinteeseen, se kokoaa samalla tavalla ympärilleen yhteisön, joka paitsi nauttii harrastuksesta, rakentaa jatkuvasti myös muille toimivia mahdollisuuksia nauttia golfista ja yhdessäolosta. Eikä tarkoita vain yhdistyksen hallituksessa toimimista, vaan jokainen jäsen on meillä yhtä tärkeä osa yhteisöä, me kaikki teemme Ruukkigolfin.

Täällä kuunnellaan jokaista ja kehitetään toimintaa kaikkien yhteisten ideoiden pohjalta. Täällä voi harrastaa ilman jännittämistä, nauttia pelaamisesta erinomaisesti hoidetulla kentällä ja ennen kaikkea viihtyä lämpimässä ilmapiirissä kesästä toiseen.

Toivotan kaikille jäsenille mukavaa kesää ja haastan kaikki samalla miettimään, mitä seuraavaksi kehitetään. Yhdistystoiminnassa valta on jäsenillä.

 

Ari-Pekka Lundén
puheenjohtaja, RuG ry

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista