Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Ei sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

RUG SEURAN MESTARUUSKILPAILUT 2014

Seuran mestaruuskilpailut pelattiin menneenä viikonloppuna vaihtelevassa säässä. Hieman alle viisikymmentä pelaajaa oli uskaltautunut lähtöviivalle mittelemään mestaruustittelistä. Kenttä oli viritetty asianmukaiselle tasolle, josta kiitos kenttämestarille ja kenttätyöntekijöille.

Koko kilpailu pelattiin kahdelta tiipaikalta 2-3 hengen ryhmissä. Pienestä ryhmäkoosta huolimatta ensimmäiseen kierrokseen saatiin tuhlattua aikaa noin viiden tunnin ajan. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kärjessä olivat Rasmus Karlsson miesten sarjassa ja Pipsa Paaja naisten sarjassa.

Toinen kierros toikin mukanaan draamaa. Muutama ryhmä oli pikaisen tauon jälkeen jo ehtinyt starttaamaan ja pelaamaankin jo tovin, kun taivaan pasuunat alkoivat soittaa. Kilpailu oli pakko keskeyttää kerrassaan hurjan ukkosmyräkän takia. Pelaajia pelastettiin pitkin kenttää klubitalon suojiin. Väylän 13 vessastakin löytyi kahden peliryhmän verran kaiffareita sateelta ja salamoilta suojasta. Jo kohta päästiin kuitenkin uudelleen lyömään valkoista palloa ja loppukierroksen ajan saatiinkin nauttia kerrassaan mainiosta tosin hieman syksyisestä säästä. Viimeiset pelaajat saapuivat klubille noin kello kahdeksan maissa. Tämän jälkeen tehtiin finaalikierroksen lähtöjärjestys ja kolmannelle kierrokselle lähdettiin edellä mainittujen pelaajien pitäessä johtopaikkaa.

Sunnuntai valkeni epävakaisen sään merkeissä ja suuri osa pelaajista olikin varustautunut ottamaan vastaan vaikka pieniä äijiä kirveet kädessään. Toisin kävi! Ilma oli mitä parhain ja intoa puhkuen pelaajat suuntasivat kohti viheriöitä, joissa reijät olivat uusissa paikoissa odottamassa golfpallojen kopsahtelua kupin pohjalle. Kierroksen jälkeen uusista lipunpaikoista herätti kriittistä keskustelua väylien 2 ja 17 sijainnin varsin kaltevilla greenin osilla.

Kolmannen kierroksen jälkeen saatiin pelaajat lopulliseen paremmuusjärjestykseen ja päästiin julistamaan molempien sarjojen kolmen kärki, joka näyttää tuloksineen tältä:

Naisten sarja

1.                         Kristiina Lassila                             87+89+90=266

2.                         Pipsa Paaja                                  86+86+100=272

3.                         Satu Huotari                                 96+92+89=277

Miesten sarja

1.                         Rasmus Karlsson                       74+79+80=233

2.                         Hannu Metsola                           78+82+80=240

3.                         Hannes Savonen                        84+82+78=244

Onnittelut voittajille!

Kilpailussa oli tosin muitakin voittajia! Onnittelut kaikille, jotka ylittivät itsensä fyysisesti ja henkisesti, sillä kolmen kierroksen pelaaminen kahtena päivänä on kova urakka. Vähäinen osallistujamäärä selittyy osaltaan huonoa säätä luvanneista ennusteista, mutta varmasti myös pelijärjestelmästä. Ensi vuodeksi on suunnitteilla muutoksia kilpailun järjestelyihin, jotta saataisiin enemmän pelaajia mukaan.

Lopuksi kiitokset järjestelyistä Kristiinalle ja caddiemastereille!
/Juha Saaristo, kilpailunjohtaja 

mestikset naisten ryhma 696
Naisten kuuma ryhmä: Pipsa Paaja (2.sija), Wilma Merenmies (5.sija) ja naisten mestari Kristiina Lassila
mestikset miesten ryhma 696
Miesten kuuma ryhmä: Toni Laamanen (4.sija), Hannu Metsola (2.sija) ja miesten mestari Rasmus Karlsson

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista