Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

RUUKIN SENIOREILLE MENESTYSTÄ MONELLA RINTAMALLA VIIME PÄIVINÄ

Viime viikonloppuna pelasimme ensimmäisen osaottelun UAS-Cupiin kuuluvista reikäpeleistä naapuriamme Nordcenteriä vastaan. UAS-Cup on Uudenmaan Golfsenioreiden vuosittain järjestämä reikäpelikilpailu, johon lähes kaikki Uudenmaan golfseurat osallistuvat. Seurat on jaettu 4 seuran lohkoihin, joista voittajat jatkavat edelleen puolivälieriin ja siitä semifinaaleihin ja finaalit pelataan yleensä elokuun alussa, tänä vuonna joko SHG:n kentillä tai Hill Sidessa.

Ruukki ei tähän mennessä ole päässyt alkueriä pidemmälle, mutta tänä vuonna aiomme panostaa tosissamme kilpailuun. Alku olikin lupaava, kun peittosimme NC:n tylyin numeroin 6-0, ja kaikki ottelut päättyivät jo reilusti ennen 18.reikää.

Ilse Dahlgern  RuG kohtasi Anneli Lindqvistin, NC. Ottelu päättyi tulokseen
3/2  Ruukin Ilsen  hyväksi reiällä 16.

Pertti Korkiakoski RuG pelasi Markus Mäntylää vastaan. Ottelu päättyi reiällä 13. Tulos 6/5 Ruukin Korkiakosken
hyväksi.

Sören Isaksson RuG kohtasi NC:n Mikael Charpentier. Isaksson Ruukista voitti tuloksella 6/5 reiällä 13.

 

Kari Sarlin puolestaan pelasi sunnuntaina miesten M 55 Haastajatourilla Alastarossa päätyen sijalle 20, joka on erinomainen tulos 105 kilpailijijan joukossa, joista valtaosa pelaa singelitasoituksilla Karin tasoituksen ollessa 11.6. HYVÄ KARI.

 

Maanantaina pelattiin sitten kauden ensimmäinen seuraottelu Gumböleä vastaan. Ruukin hieman vajaata joukkuetta johti Jussi Kiiskinen, kun Kristian ei kipeän ranteen vuoksi voinut pelata. Saimme lopulta 9 miestä kokoon kaikkien ladien ilmeisesti ollessa estyneitä pelaamaan. Jussi johtikin joukkuetta hienosti  upeissa olosuhteissa ja tarkistus-laskennan jälkeen todettiin Ruukin voittaneen pistein 271 GG:n 264 vastaan (kun heidän 10. pelaajan pisteet oli poistettu laskuista).

 

Tärkeintä kuitenkin lienee ollut se, että kaikki pelaajat nauttivat pelistä, hyväkuntoisesta kentästä ja mukavasta seurasta. Molemmin puolin toivottelimme toisemme pelaamaan useamminkin toistemme kentillä, kuin vain vuotuisen seuraottelun puitteissa.

 

Jo huomenna pelaa Kirsti Kekki Hangossa naisten N-60 Tourin kilpailussa ja Tapio Helpi Turun Kankaisissa miesten M65 Tourilla. Loppuviikosta starttaa myös Finnish Senior Tour Peuramaalla, ja siellä pelaavat 29.5. sekä Sören Isakkson että Pertti Korkiakoski. TSEMPPIÄ KAIKILLE.

 

UAS-Cup jatkuu 7.6., jolloin pelaamme Tuusulaa vastaan Ruukissa ja 9.6. Masteria vastaan Espoossa.

 

Seuraava Seuraottelumme on jo 2.6. tiistaina ja pelaamme silloin rakasta ”vihollista” Ekeä vastaan Tammisaaressa. Olisiko jo aika näyttää, että heidät voidaan voittaa myös kotikentällään!!!

 

M55 Haastajatour puolestaan jatkuu 12.06. Pickalassa, jonne toivottavasti saadaan muitakin Ruukkilaisia Karin lisäksi, itse olen kyllä siellä mukana kilpailun valvojana, mutta tuskin vielä pelaajana, valitettavasti.

 

Kristian 25.05.

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset