Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
vkl 9:00-17:00.

RUUKIN TALVIMESTIKSET 2018 – ANDERS PUTSASI PÖYDÄN!

Kollaasi2

Ruukin talvimestaruudesta taisteltiin tammi-huhtikuun aikana Kimmenin simulaattorissa Tammisaaren Horsbäckissa. Pelimuotona oli reikäpeli 50 %:n tasoituksin. Miehet pelasivat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiltä. Lohkovaiheiden kenttä oli Calcutta Lakes, jossa vesiesteitä riitti lähes joka väylälle.

Pelaajat oli jaettu kahteen neljän lohkoon, joiden kaksi parasta pääsivät pelaamaa semifinaaleihin mitaleista. Jokaiselle pelaajalle tuli siis vähintään 3 lohkovaiheen ottelua.

Lohko A:ssa pelasivat Mirkku Papunen, Kari Sarlin, Jussi Kiiskinen sekä Anders Weckström. Näistä Kari ja Anders raivasivat tiensä jatkopeleihin.

Lohko B:ssa pelasivat Sören Isaksson, Satu Huotari, Thomas Ekroth ja Timo Hellberg. Sören ja Satu jatkoivat tästä lohkosta pudotuspeleihin.

Taulukko2

Semifinaaleissa Anders pudotti lohko B:n voittajan Sörenin 1/0 ja Satu voitti samoin lukemin Karin, joka oli voittanut lohko A:n. Finaalissa pelasivat siis Anders ja Satu, kun taas Sören ja Kari ottelivat pronssista.

Mitaliotteluiden kentäksi valittiin legendaarinen Valderrama. Finaaliottelu oli äärimmäisen tiukka ja se ratkesi viimeisen väylän viimeisen puttiin, jossa Anders ratkaisi mestaruuden komealla parilla – lopputulokseksi tuli 1/0. Onnea Anders – oliko tämä myrskyvaroitus kesän kilpailuihin? Pronssiottelu ratkesi Sörenille 2/1, joten mitalikolmikoksi tuli Anders, Satu ja Sören.

Erityiskiitokset Kimmenille loistavista järjestelyistä, hyvistä palkinnoista sekä hyvähenkisestä isännöinnistä. Onnea kaikille mitalisteille sekä kiitokset kaikille osanottajille.

Ensi talvena kisataan taas uudelleen – ja suuremmalla porukalla!

// Jussi

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista