Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

RUUKKI MENESTYI KOTONA RUG-HG-EKEG-OTTELUSSA

Viime kesänä Ruukissa alettiin pelata seuraotteluita naapureitamme EkeGolfia ja Hangon Golfia vastaan kolmiotteluina.  Kaikilla kolmella kentällä pelattavissa klubien välisissä otteluissa kilpaillaan alueen parhaan seuran tittelistä. Viime kesänä me ruukkilaiset jouduimme altavastaajiksi sekä vieras- että kotikentällä ja jäimme peränpitäjiksi kokonaiskilpailussa.

Ottelusarja alkoi tänä kautena Ruukissa. Edellisvuoteen oli tullut muutos pelaajien määrään, sillä viime kesänä moni pelaaja ei päässyt mukaan. Joukkueissa on nyt 24 pelaajaa ja kilpailu käydään yhteislähtönä, jossa jokaiselta tiiltä lähtee aina 4 pelaajaa. Tuloksiin lasketaan 10 parasta PB-tulosta jokaisesta seurasta.

Viime maanantaina sateet olivat väistyneet ja vaikka taivas olikin vielä harmaa, vettä ei päivän mittaan satanut. Ryhmät siirtyivät lähtöpaikoille ja ottelu alkoi ajallaan kello 10. Peli kulki jouhevasti ja lounaalla oltiin tavoiteajan puitteissa 14:30. Lounaan aikana Ruukin caddiemaster Jenni laski tulokset,  jonka jälkeen siirryimme ulos palkintojenjakoa varten.

Palkintoja saivat 4 parasta naista sekä miestä ja samalla palkittiin parhaat scratch-tulokset. Naisissa Ruukin Satu Huotari ja Ulpu Helkkula olivat kärjessä pistein 36 ja 33, ennen Eken Birgitta Holmbergia 32p ja Hangon Gunhild Werthmannia 32p. Ruukin miehet veivät tyylikkäästi 3 kärkisijaa:  Tapio Helpi 39p, Sören Isaksson 36p ja Olli Mattila 36p. Neljäntenä oli Hangon Olli Jurvanen 34p. Parhaat nettotulokset pelasivat Satu Huotari 77 ja Sören Isaksson 80 lyönnillä.

Lopuksi paljastettiin joukkuetulokset. Ruukkilaisten riemuksi olimme saaneet kokoon 332 pistettä Ekegolfin 315 ja Hangon 288 pistettä vastaan. Parannus oli merkittävä edelliskesään verrattuna. Meillä onkin lähes koko kesä aikaa paistatella tämän kanssa, sillä seuraava seuraottelu on edessä vasta 12. elokuuta, kun sarja jatkuu Tammisaaressa ja päättyy 27. elokuuta Hangossa. Tilaisuuden päätteeksi arvottiin vielä muutamia palloja Satu Huotarin toimiessa onnettarena.

Kristian 31.05

Pelaajat kokoontuneena palkintojenjakoon Ruukin pihalla
Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista, Senioriuutiset