Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu

RUUKKIGOLF JÄLLEEN UAS-REIKÄPELICUPIN VOITTOON

UAS eli Uudenmaan alueen seniorit on järjestänyt seuroilleen reikäpelisarjan vuodesta 2001 lähtien. Kussakin ottelussa joukkueessa pelaa kaksi miestä ja yksi nainen. Vuonna 2016 Ruukkigolf selvisi ensimmäistä kertaa loppupeleihin tuloksena kolmas sija. Viime vuonna 2018 saavutimme historiallisen voiton tässä sarjassa ja tänä vuonna se onnistuttiin uusimaan. Tänäkin vuonna mukana oli 32 seuraa, jotka oli jaettu kahdeksaan neljän seuran lohkoon joista vain lohkovoittajat selviävät jatkopeleihin.

Ruukkigolf aloitti pelinsä 31.5. vierasottelulla Ekegolfia vastaan ja haki voiton Tammisaaresta lukemin 5-1. Seuraavana oli vuorossa myös vierasottelu Gumböle Golfia vastaan jonka hoidimme puhtaasti 6-0 voitolla. Alkulohkon viimeisen matsin pelasimme kotona Peuramaa Golfia vastaan josta tuloksena jälleen hieno voitto lukemin 6-0.

Seuraavaksi tuli vastaan alkulohkojen voittajista StLG Lohjalta jotka olivat meille tuttuja jo viime vuoden välieristä. Jatko-ottelut pelataan kaksiosaisina molempien kentillä. Matkasimme ensin Lohjalle 10.7. ja saavutimme siellä 4-2 voiton. Seuraavana päivänä jatkoimme pelejä Ruukissa ja onnistuimme taas voittamaan 4-2.

Välierissä tuli sitten vastaan EGS Espoosta joiden kanssa pelasimme viime vuonna samassa alkulohkossa. Tällä kertaa aloitimme kotikentällä 6.8. ja ukkosen välillä keskeyttämän taistelun voitimme lopulta 4-2. Viikko sen jälkeen matkasimme Espooseen jossa kärsimme tappion 2-4. Koska isot pisteet olivat tasan niin sääntöjen mukaan ratkaisun tuo voitetut reiät otteluissa ja ne olivat meidän eduksi 31-27.

Finaali pelattiin 5.9. Gumböle Golfin kentällä ja vastustajamme loppuottelussa oli KGV eli Keimola Golf Vantaa. Joukkueemme oli latautunut otteluun erinomaisesti ja tasainen ottelu kääntyi lopulta meille lukemin 4-2. Yksi ottelu voitettiin ja kaksi muuta päättyivät tasan.

Kauden aikana joukkueessa pelasivat miehistä Timo Siro, Kari Kumpulainen, Tuomo Savonen, Sören Isaksson ja Juha Saaristo. Naisista pelasivat Satu Huotari, Ulpu Helkkula ja Päivi Elo. Kapteenina joukkueessa toimi Kari Sarlin.

Pokaali, joka sai pienen kokonsa vuoksi lempinimen ”Poikanen” on tässä matkalla 5.9.2019 Gumbölesta Ruukkiin! Tervetuloa kotiin!

Lisätietoja sekä täydelliset tulostaukot löytyvät tästä linkistä UAS:n sivuilta

Jaa:

Kategoriassa Ajankohtaista, Senioriuutiset