Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 9:00-17:00 vkl 9:00-17:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
vkl 9:00-17:00.

SASSI DESIGN SCRAMBLE

Sassi Design pariscramble kisan myötä ratkesi myös Vuoden Joukkuepelaajan titteli. Voittonsa ansiosta Hannele Forsman kruunattiin Vuoden Joukkuepeelaajaksi vuonna 2017!  Vuoden joukkuepelaaja kisassa toiseksi sijoittui Kari Sarlin. Kari jäi muuten ainoastaan kaksi pistettä Hannelesta, eli tasaista oli loppuun saakka.
Huonoista keleistä huolimatta, satoi muuten koko kisan ajan, Sassi Design kisa houkutteli 23 paria kilvoittelemaan hienoista koruista.
Tänä vuonna pelattiin kahdessa sarjassa, ja kummassakin sarjassa kolme parasta paria palkittiin. Sekä sponsori että kilpailijat olivat tästä sarja jaosta mielessään.

Sarjassa slope 0 – 4 voitti siis pari Hannele Forsman ja Kyösti Lampinen. Heidän tuloksena scr 66 ja netto 63 on kovaa valuutta. Hienosti pelasivat myös Lätkäjätkät: 68 brutto ja netto, joukkueessa meidän Hannu ja EkeGolfin Ossi Rautio. Kolmanneksi sinnittelivät sennupari Sören ja Eki. Tässä sarjassa oli 12 paria mukana.
Toisessa sarjassa, joukkue slope 5-10 pelasi sponsori itse parhaiten! Eli Sampo ja Kaj Karlsson ykkösenä tuloksella 72. Toiseksi sijoittui Tapsa Helpi ja Kari Sarlin tuloksella 74 ja kolmanneksi pelaajat Pekka Seppänen ja Kari Syrjälä. Sampo ja Kaj eivät itse ottaneet palkintoa, joten myös The Jes, eli Jessica Strandström ja Thomas Ekroth palkittiin.
HIENO VETO SPONSORILTA! Kiitos

Voittopuheessaan Hannele kiitti kenttähenkilökuntaa hienoista greeneistä ja sponsoria upeista palkinnoista. Kilpailutoimikunta yhtyy näihin kiitoksiin, ja ilmoittaa samalla, että Sassi Design ja Kaj Karlssonin kanssa on nyt jo sovittu, että ensi vuonna pelataan jälleen Sassin scramble kisa Ruukissa. Mutta silloin toivottavasti paljon paremmassa säässä ja huomattavasti aikaisemmin kaudesta.
Kiitokset hyvistä ruuista Magnukselle ja Jennille hyvästä tulospalvelusta.

KilpTk:n puolesta Sören

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista