Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

SENIOREIDEN J-TRADING OPEN PELATTIIN KOVASSA HELTEESSÄ

Huolimatta helteisestä säästä 37 seniori- ja veteraanipelaajaa oli uskaltautunut mukaan J-Trading Openiin. Tämä kilpailu on myös seuramme senioreiden perinteinen avoin kilpailu, jota on pelattu eri nimillä jo kohta parikymmentä vuotta.

 

Veteraanipelaajamme osoittivat jälleen kerran upeaa kuntoa vieden 6 palkintosijasta 4. Kisassa nähtiin myös yksi eagle, jonka teki Gretel Björkqvist 8. reiällä. Scatch-kilpailussa odotettiin haastajilta ehkä kovempaakin panosta, mutta liekö helle tällä kertaa hyydyttänyt yrityksen, sllä lähinkin uhkaaja, Peuralan Eki jäi viidn lyönnin päähän Sören Isakssonista, joka pelasi 83. Naisissa Marja Forsman vei voiton scratch-sarjassa 2 lyönnin marginaailla pahimpiin klpalijoihinsa saaden tuloksen 94.

 

Itse pääkilpailussa vei naisten puolella voiton Gretel tuloksella 73 perässään toinen veeraani Raita Holmberg 74 nettolyönnillä ennen saman tuloksen pelannutta Ritva Makkosta, joka osallistui ensimäistä kertaa seniorikisaan. Ritvaa meidän on muistutettava, että kukaan meistä ei synny senioriksi, mutta kun on kerran seniori, on aina seniori.

 

Miesten puolella nuori Pekka Seppänen oli ainoa seniori, joka pystyi vastaamaan veteraanien haasteeseen voittaen kilpailun tuloksella 72 ennen Kari Syrjälää, joka pelasi saman tuloksen häviten kuitenkin korkeamman slopensa johdosta. Kolmannen sijan vei Taisto Vuorio tuloksella 73.

 

Kiitokset kaikille osanotajille ja erityisesti SPONSORILLEMME J-TRADING OY:LLE. llman heidän jatkuvaa tukeansa olisi palkintopöytämme ollut melkoisen köyhä viime vuosina, SUURE KIITOKSET HEILLE.

 

 

 

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista