Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

SENIOREIDEN SEURAOTTELU RUUKKI-EKE-HANKO 13.8

Seuraottelu

Seuraottelun 2. osakilpailu pelattiin Ruukissa ja saimme vieraaksemme 20+20 kisailijaa naapuriseuroistamme.  Tavanomaiseen tapaan kunkin seuran 10 parasta pistebogitulosta laskettiin joukkueen kokonaissaldoon. Onneksi edellisen päivän sadekuuroinen myrsky oli taas vaihtunut leppoisaksi kesäsääksi ja saimme nauttia kierroksesta hienoissa olosuhteissa.

Ensimmäinen osakilpailu pelattiin toukokuussa Hangossa, jossa Eke nappasi 30 pisteen kaulan kilpakumppaneihin nähden. Olisiko nyt Ruukin ja Hangon aika aloittaa takaa-ajo?

Hangon joukkue oli tällä kertaa osakilpailun paras ja kokosi yhteensä 313 pistettä. Eke oli toinen 305 pisteellä ja peränpitäjäksi jäi Ruukki 298 pisteellä. Ovatko kotikentän paineet liian kovia tässä sarjassa? Se selviää sarjan viimeisessä osakilpailussa, jonne lähdetään kokonaistilanteesta EkeG (646), HG (623) ja RuG (609).

Kilpailun 3 parasta pelaajaa olivat

  1. Krister Lahtivuori, EkeG, 37p
  2. Klaus Schütt, HG, 36 p
  3. Hannele Söderholm, HG, 34 p

Erikoiskilpailuissa lähimmäksi lippua osui Kristian Friman huikealla 0,86 m tuloksellaan. Pisimmän driven löi Esko Tuomola. Kilpailun parhaan scratch-tuloksen 81 pelasi Ruukin Tumppi Savonen! Onnea kaikille voittajille! Kaikki tulokset löytyvät Ruukkigolfin ”Kilpailut & Tulokset” – sivulta.

Osakilpailun voittaja Krister Lahtivuori kiitti ruukkilaisia hyvistä järjestelyistä sekä kaikkia kilpailijoita rehdistä ja kovasta vastuksesta. Samalla hän toivotti pelaajat tervetulleiksi sarjan finaaliin Ekeen 27.8!

Kenttähenkilökunta oli virittänyt kentän huippukuntoon rankkasateen jälkeen, keittiö oli valmistanut maittavaa lihapataa kisalounaaksi ja Henri hoiti tulospalvelun ammattimaisen mallikkaasti. Siitä suuri kiitos kaikille asianosaisille!

// Jussi

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset