Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Ei sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

SENNUJA PALKITTIIN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISISSÄ 20.09.

Perinteiseen tapaan järjestettiin sennuille kauden virallinen päättäjäistilaisuus 20.09. Tilaisuudessa käydään hieman läpi kauden tapahtumia, tuloksia ja tilastoja. Mennyt kausi oli senioreillemme menestyksekkäin pitkästä aikaa ja ilahduttavinta oli se, että menestystä tuli suhteellisen laajalla rintamalla mitenkään aliarvioimatta esim. Sörenin menestystä FST:llä aiempina vuosian, sokerina pohjalla hopeamitali M55 SM-reikäpeleissä muutama vuosi sitten.

Tänä vuonna ehdoton tähtemme oli Satu Huotari, joka ei vielä saavuttanut merkittäviä podium-paikkoja, mutta ensimmäisenä seniorivuotenaan nousi ensin naisten Marisa Sgaravatti-joukkueeeseen, johon valitaan yli 6.5 händärillä pelaavia. Joukkue voitti Torinossa pelatussa kilpailussa pronssia. Sadun otteet, ennen kaikkea joukkueen hengenluojana kiinnittivät jo tuolloin maajoukkuekapteenin huomiota, ja kun pelit kesän aikana kulkivat, seurasi valinta A-maajoukueeseen, joka pelasi EGA:n EM-kilpailuissa syyskuun alussa Slovakiassa. Siellä joukkue sijoittui 11. tilalle, mutta jälleen Satu edusti Suomea, Ruukkia ja itseään upeasti. Lainaus:”Se teidän Hodu on kyl kova pakkaus! Täys kymppi sille kaikesta toiminnasta joukkueessa!”. FST:n ränkingissä hän oli 9. ensimmäisellä kaudellaan.

Marja Forsman sijoittui N65 SM-kilpailuissa 5. (hänen tasoitukseen nähden tosi upea saavutus) ja oli N60 Tourin rankingissä 2.

Timo Siro sijoittui Finnish Senior Tourin OoM:ssä 21.sijalle. Kari Kumpulainen varmisti itselleen kategorian FST:n karsinnassa. Pertti Korkiakosken kausi meni loukkaantumisen johdosta pilalle, mutta hänellä lienee mahdollisuus päästä pelaamaan FST:lle alhaisella tasoituksellaan.

Muilla Toureilla sijoitukset eivät olleet niin ihmeellisiä. Kristian Toivio sijoittui M65 Tourin rankingissä 50. SCR-sarjassa ja 11. HCP-sarjassa. Aluetourun kilpailuissa saavutettiin yksittäisiä hyviä tuloksia osakilpailuissa, mutta kukaan ei päässyt finaaleihin.

Päättäjäistilaisuudessa jaettiin mitalit Sennujen Mestisten parhaille, perinteiset pallopalkinnot, eli yhteensä 27 tusinaa palloja osakilpailuissa 3 parhaan joukkoon sijoittuneille ja sokerikuorrutuksena lopuksi lahjakortit seniorirankingin parhaille. Jo edellisenä vuonna palkintoja ei enää jaettu vain jokaisen sarjan kolmelle parhaalle, vaan jokaisen sarjan osalta laskettiin pelattujen kierrosten määrä (ei ilmoittautuneiden) ja sillä perusteella käytettävissä ole summa jaettiin eri sarjoille ja lopuksi määriteltiin palkinnonsaajien määrä. Palkintoja jaettiin Naisissa 5 parhaalle, M50-69-sarjassa 7 parhaalle ja M70+ sarjassa 6 parhaalla. Voittajat sarjoittain olivat Ulpu Helkkula (N), Sören Isakkson (M50-69) ja Olli Mattila (M70)+. Täydelliset tulokset on jo aiemmin julkaistu näillä sivuilla.

Kristian 21.9.

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset