Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

SENNUJEN MESTARUUDET RATKOTTIIN VIIKONLOPPUNA

Sennujen ja veteraanien mestaruudet ratkottiin viikonloppuna. Lauantaiaamuna sade häiritsi hieman peliä parin ensimmäisen tunnin aikana, mutta sen jälkeen kilpailu voitiin pelata loppuun kohtuullisessa kelissä. Sunnuntaina sää oli lämmennyt ja aurinkokin pilkahteli meille aina välillä. Kenttähenkilöstö teki taas hienoa työtä ja viritti kentän upeaan kuntoon molempina aamuina ja saimme nauttia nopeista ja tasaisista griineistä kuten tavallista Ruukissa. LÄMMIN KIITOS TÄSTÄ HEILLE.

Naisten sarjat jouduttiin yhdistämään ja niinpä nuoremmat naiset veivät kaksi ensimmäistä sijaa kärjessä Hilppa Hyrkäs, 170 lyöntiä, 2. Ulpu Helkkula, 172 ja 3. Päivi Hänninen, 202 lyöntiä.

M50-69 sarjassa odotettiin tiukkaa kilpailua Kari Kumpulaisen, Timo Siron ja Tuomo Savosen välille ensimmäisen päivän jälkeen, mutta kaksi jälkimmäistä jouduttiin diskaamaan, koska eivät pelanneet loppuun kaikkia reikiä. Niinpä Kari vei ylivoimaisesti voiton 157 lyönnillä ennen Simo Maksimaista 171, ja Jorma Ketolaa, 180 lyöntiä. Kari pelasi sunnuntaina hienon tuloksen 76 lyöntiä.

M60-69 sarjassa käytiin tiukka kisa Sören Isakssonin ja Eki Peuralan välillä. Sören johti 2 lyönnillä ensimmäisen päivän jälkeen, mutta Eki toi tilanteen tasoihin etuysillä sunnuntaina. Tilanne alkoi ratketa 14. reiällä, jossa hän teki tuplan ja lopullisesti 16. reiän tripla ratkaisi pelin. Herrojen lyönnit 167 ja 172. Ensimmäisen päivän yllättäja, Perniön ”Poulteri” joutui sunnuntaina taipumaan Kari Sarlinille, joka oli kolmantena 183 lyönnillä. 

M70+ sarjassa käytiin tiukka kisa Arto Lehtolan (181), Pertti Heinisen (183) ja Esa Hännisen (183) välillä, jonka oikeastaan ratkaisi Esan reiällä 8 tekemä 13. Arto puolestaan pystyi säilyttämään 2 lyönnin etumatkan Perttiin, joka hänellä oli jo lauantailta.

Kilpailun mitalit jaetaan Senioreiden kauden päätöstilaisuudessa 19.09., jolloin jaetaan myös Rankingin lahjakortit ja pallopalkinnot sekä keskustellaan menneestä kaudesta ja jaetaan risut ja ruusut ja jossa voi esittää myös ajatuksia ensi kauden toimintaa varten. Tilaisuuden jälkeen pelataan myös ottelu naisten ja miesten välillä (PB).

Sennumestarit

Kuvassa sarjojen mestarit; Sören Isaksson, Hilppa Hyrkäs, Arto Lehtola ja Kari Kumpulainen.

Kiitokset kaikille osanottajille.

Kristian 02.09.18

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset