Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

SEURAN MESTARUUDET RATKOTTU

Tällä kertaa Mestaruuskilpailumme oli jaettu kolmelle päivälle, perinteisemmän lauantain ja sunnuntain sijaan.

Osallistujia eri sarjat keräsivät ilahduttavat viitisenkymmentä, likipitäen viimevuotisten kisojen mukaisesti. Alkuviikon ennusteet lupailivat viikonlopulle milloin ukkosta ja rankkasateita tai ajoittain vain tasaista, päivän kestävää sadetta. Lopulta aurinko paistoi kaikkina kisapäivinä ja muutamat kesäkuurot mm. sunnuntaiaamuna eivät kilpailijoita juuri hetkauttaneet tai tuloksissa näkynyt.

Kenttä oli jälleen erinomaisessa kunnossa, erityisesti viheriömme keräävät jatkuvasti runsaasti positiivista palautetta. Lämmin kiitos koko kenttähenkilöstöllemme, jotka aloittivat ”trimmaukset” jo alkuviikosta. Sovi ei unohtaa myöskään pelaajiemme panosta, sillä vastuu kentän pelikunnosta kuuluu méille jokaiselle.

Eri sarjojen tuloslistojen kärjet, eivät juuri ”niminä” yllätyksiä tarjoa, ehkä Klubimestaria lukuun ottamatta, voittaja oli Sören Isaksson. Kierrokset eivät varmasti kuitenkaan olleet värittömiä tai jännitystä puuttunut. Miesten mestari, Jouni Simanainen, pelasi kentän perjantain ensimmäisellä kierroksella par-tulokseen, siis vain yhden lyönnin kenttäennätyksestä. Lienee jäänyt jossiteltavaa 4. väylän tuplabogeysta, tai sitten ei. Seuraavat kierrokset olivat huomattavasti tasaisempaa miesten kärjen osalta ja lopulta mestaruus Jounille kolmen lyönnin erolla. Naisten mestarilla, Wilma Merenmies, saattoi olla mielessä arjen asiat vielä perjantain etuysin aikana (45 lyöntiä), seuraavat viisi ysiä 40 tai alle ja suh`t ylivoimainen mestaruus.

MID-mestaruuksissa huomioitiin Mestaruuskilpailun 1. & 3. kierros, naisten ylivoimaiseksi mestariksi pelasi Lotta Fiskars (192-lyöntiä). Miesten MID-mestaruudesta kehkeytyi trilleri, sekä Hannu Metsolalla että Jounilla oli sama tulos, 151 lyöntiä. Seurasi siis uusinta, mikä pelataan aloittaen reiältä 1 ja jos ei voittaja selviä jatketaan 7., 8. 9., 1., jne.. Ensimmäisellä molemmat pelasivat varmahkot parit mm. Jouni bunkkerin kautta. Seuraavalla (7.) kumppanukset selvisivät viheriölle vasemmalta ja oikealta ilman väyläosumia, puttien jälkeen taas tasan. Viheriöiltä poistuvien pelaajien puheista päätellen 8. haetaan ratkaisu. Jouni avaa vasemmalle alarinteen puitten sekaan ja Hannu keskellä väylää n. 130 m lipusta. Toiset lyönnit ovat häikäiseviä, Jounin puun kiertävä lyönti jää n. 5m lyhyeksi ja kallion etureunan raffiin, vastaavasti Hannu nostaa kallion yli viheriön ylätasanteelle, keskipitkä eagle-putti siis odottamassa. Välttämättä 56. reiän jälkeen putteritkaan eivät ole ns. ”kuumana”, Hannu kuitenkin voittaa mestaruuden hallitulla birdiellä.

Juniorien luokkamestaruudet ratkottiin myös 1. & 3. kierroksen yhteistuloksilla. Tytöissä voittaja oli Wilma ja toiseksi sijoittui Mari Röman, joka oli myös naisten sarjan kolmas, edellä vain EM-pronssinaisemme Satu Huotari. Pojissa mestariksi pelasi Joel Mäenpää (mainio tulos 161).

Seuran Mestaruuskilpailut on näin ”paketoitu”, vaikka jutussa keskityttiin voittajiin, niin varmasti monta tarinaa itsensä ylityksistä, onnistumisista ja elämyksistä jäi vielä jälkipeleihin.

Kiitos Jennille & koko muulle toimiston väelle erinomaisista järjestelyistä. Tutusti kaikki tulokset löytyvät Kotisivuiltamme.

Kilpailutoimikunta


Juniori poikien mestari Joel Mäenpää


Mid naisten mestari Lotta Fiskars

 


Naisten sarjan kärkikolmikko, voittaja Wilma Merenmies keskellä, toiseksi tullut Satu Huotari oikealla
ja kolmanneksi tullut Mari Röman vasemmalla.

 


Miesten sarjan mestari Jouni Simanainen

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista