Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

SEURAOTTELUSSA SALOA VASTAAN SELKEÄ 16-3 VOITTO

Tämän vuoden koitos oli jo historiassa 29!

Koska kaikki ottelut pelataan reikäpeleinä ilman tasoituksia, joukkueen mieskapteeni, Sören oli valinnut mahdollisimman hyvän joukkueen edustamaan Ruukkia seuraottelussa.

Ilmeisesti järkevä valinta koska ’poika’ jäi edelleen Ruukin palkintokaappiin!

Tänä vuonna jaettiin kokeilumielessä pariotteluissa kaksi pistettä voitosta. Salon kapteeni Kimmo Järvinen piti kokeilua onnistuneena. Muutenkin sovittiin SaG kapteenien kanssa, että ensi vuoden ottelu käydään pienien täsmännyksien kanssa tutuksi tullen peruskaavan mukaan.
Ensi vuonna siis Saloon viettämään 30-vuotisjuhlaottelua!

Päivän kohokohta oli palkintosermonia, missä Lotta ja Sören sai ottaa vastaan kiertopalkinnon. Ravintoloitsijan tarjoman lounaskeiton lisäksi päivän kohokohta oli Ruukin Hannes Savosen avauslyönti ykköstiiltä joka päättyi greenille! ”Sitä olen vain kerran aikaisemmen nähnyt” kommentoi Sören, aivan uskomatonta mutta totta ja näköjään mahdollista. Vaatii vain taitoa ja paljon harjoittelua!

Salon kapteenit Merja Koskinen ja Kimmo Järvinen ylistyvät Ruukin kentän kuntoa. Erityisesti greenien kunto ihastutti, mutta myös bunkkerien kunto ja hiekka sai kiitosta Kimmolta.

Kiitospuheissa Sören kiitti SaG kapteenia hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä. Kapteenit kiittävät myös koko Ruukin joukkuetta. Kiitokset myös koko SaG;n joukkueelle joka pisti meidän parhaisto koville, mutta kotikenttä etu suosi tänä vuonna meitä. Tapaamme taas ensi vuonna!

Sören pahoittelee että Ruukin NexGolfin ilmoittautumisnäkymä vahingossa oli jäänyt auki vaikka miespelaajat valittiin joukkueeseen kutsun periaatteella. Joukkueeseen mahtui 10 schratch pelaajaa, paljon vähemmän kuin olisi ollut tulijoita.

RuukkiGolfin kapteeni Sören Isaksson

 

 

Jaa:

Kategoriassa Ajankohtaista