Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

UUSI KILPAILU ”Viikon Liigakierros 2018” KÄYNNISTYY

Liigakierrosta pelataan yli 60 golfklubilla Suomessa, kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Kilpailumuotona on tasoituksellinen pistebogey ja viikottainen kisasuoritus on mahdollista tehdä kaikissa kilpailussa mukana olevilla golfkentillä. Viikon paras tulos huomioidaan kokonaistuloksessa.

Kisa-aika: viikot 23 – 30 (8 viikkoa), 4.6.–29.7.2018

Kisapäivät: Golfklubikohtaisesti maanantai – torstai, mm. tuloskortti mahdollista jättää Ruukissa klubitalomme laatikkoon vielä torstai-iltana n. klo 21 mennessä

Kisakierrokset: Pelaaja voi pelata viikon aikana useamman kuin yhden kilpailukierroksen ja suoritus on siis mahdollista tehdä myös kaikilla osallistuvilla kentillä

Osallistuminen: kisamaksu 6 € /kilpailukierros (josta puolet tuloutetaan osallistuville kentille) ja se maksetaan aina kisaan ilmoittautumisen yhteydessä pelaamasi klubin caddiemasterille, jolta saat samalla Viikkoliigan tuloskortin kierrostasi varten. Kierroksen jälkeen palauta Viikkoliiga tuloskorttisi merkkaajasi ja omalla allekirjoituksella varustettuna caddiemasterille. Jos pelaat muualla kuin omalla kisaklubillasi kilpailukierroksen, niin ilmoita oma tuloksesi omalle kisaklubillesi, jotta saat kaikki pisteesi mukaan kisaan.

Tasoitukset: Korkein tasoitus 36

Pelimuoto: Pistebogey, paras pistebogey-tulos on aina viikon voittaja

Tiiauspaikka: Valinnainen, muistathan merkitä tuloskorttiin miltä paikalta kilpailusuoritus on tehty. Muutoin, ellei toisin kortissa ole, miesten osalta pisteet lasketaan 57 ja naisten 48 tiipaikkojen slopen mukaan.

Palkinnot: Joka viikko palkitaan klubin viikon kolme parasta pelaajaa tavarapalkinnoilla. Viikoittain arvotaan myös kaikilla eri klubeilla osallistuneiden pelaajien kesken arvokas tavarapalkinto.

Pistelasku: Pelaajan paras pistebogey-tulos huomioidaan ja se lisätään viikoittain pelaajan pisteisiin.

Kahdeksan viikon jälkeen kisaklubin 3 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa voittavat paikan Suomen Viikon Liigakierros 2018 finaaliin (9.9.20181) ja finaalit pelataan Holiday Club Saimaa Golfin ja Viipurin Golfin kentillä.

Viikon Liigakierros 2018 on osa vuoden GOLFLIIGA 2018 valtakunnallisia tapahtumia, joilla haetaan Suomen edustusjoukkueeseen amatööripelaajaa World Amateur Golfers Invitational kansainväliseen finaaliin Malesian Johor Bahruun 18. -28.10.2018.

Lisätietoja: www.golfliiga.fi/viikon-liigakierros/. mm. osallistuvat kentät ja etenkin ko sivun: Pelaajainfo

 

Menestystä kaikille osallistujille,

Jari Laiho

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista