Maaliskuu on vaihtumassa huhtikuuksi ja huolimatta maailman, Uudenmaan ja Ruukkigolfin tilanteesta, on ravintolassa täysi touhu päällä. Koko keittiö on talven aikana suursiivottu ja nyt ollaan jo asentamassa Koffin oluthanoja. Myös koko kautta koskeva perussuunnittelu on saatu valmiiksi hyvissä ajoin.
Miltä tilanne näyttää juuri nyt?
”Tottakai seuraamme koko ajan tilannetta monelta rintamalta, mutta sen voin vakuuttaa, että kun Ruukki aukeaa, niin ravintolassakin on silloin täysi toiminta päällä – tietysti yleisten ohjeiden mukaisesti ja niitä soveltaen. Tietysti uuden toiminnan aloittaminen aina jännittää, mutta suhtaudun tulevaan luottavaisin mielin. Olen saanut Ruukista hyvin positiivisen kuvan ja minut on otettu täällä lämpimästi vastaan” – kertoo uusi ravintoloitsijamme Joni Grundström.
Kerro vähän taustastasi?
Olen kotoisin täältä Pohjasta ja olen toiminut koko ikäni yrittäjänä, kauppiaana ja ravintoloitsija. Aloitin yrittäjäurani oman kahvilan pyörittäjänä jo 17-vuotiaana, matkalle mahtuu myös vuosikausien työt Viking Linella tarjoilijana. Olen myös toiminut eri tehtävissä K-ryhmän kaupoissa Pohjassa, Virkkalassa sekä Karjaalla. Vuonna 2016 minulle avautui jälleen mahdollisuuden ryhtyä yrittäjäksi omalla kotikylälläni Pohjassa ja siitä lähtien olen toiminut kauppiaana ja ravintoloitsijana Delitukussa ja Ravintola Glödenissä ja nyt siis myös Ruukkigolfissa.
Mitä suunnitelmia Sinulla on tulevan pelikauden suhteen?
Juuri nyt elämme täysin poikkeuksellisia oloja ja pyrimme suunnittelemaan tarjontaa sen myötä. Ihan alkuun tuomme Ruukkiin take-away annoksia ja laajennamme sitten tarjontaa normaaliksi.
Pelikauden aikana tarjoamme päivittäin kotiruokaa lounaspöydästä, kuin myös keittiöstä tilattavia ruoka-annoksia. Keittiö kautta saatavilla on esimerkiksi talon lehtipihvi, useita eri salaatteja, pizzaa ja monta eri versiota hampurilaisista. Varsinaisen ”sesongin” ulkopuolella tarjolla on keittolounas runsaan salaattipöydän kanssa ja viikonloppuisin kotiruokalounas.
Kahvilan puolelta löytyy maittavia wienereitä sekä leivoksia ja päivittäin valmistettuja täytettyjä leipiä sekä sämpylöitä. Lisäksi päivittäin on saatavilla jo klassikoksi muodostuneita tuoreita talon munkkeja. Valikoima vaihtelee usein. Kahvilan valikoimista löytyy tietysti myös Hot Dogit ja nakit. Myös kausikahvin ostaminen onnistuu entiseen tapaan.
Olemme tehneet sopimuksen Sinebrychoffin kanssa ja saamme ravintolaan lisää juomavaihtoehtoja.
Ruukkiin tulee uudet juomahanat, joista löytyy Karhun lisäksi, Long Drink sekä Kronenbourg Blanc.
Jatkamme myös Olvin kanssa yhteistyötä, joiden tuotteet löytyvät jatkossa kylmäkaapista. Uutuutena esimerkiksi mustikkalonkero.
Erikoiskattauksia pyritään järjestämään suurimpiin juhlapyhiin pystymme hoitamaan myös yksityistilaisuuksia sekä catering tilaisuuksia.
Pystytkö hyödyntämään synergia Delitukun kanssa?
Ruukin ravintola tulee tekemää todella paljon yhteistyötä Delitukun ja teille jo tutuksi tullut Sanna Palin on mukana toteuttamassa hienoa golfkesää ja työskentelee pääasiallisesti Ruukkigolfin ravintolassa, toki hänet saattaa nähdä myös Delitukussa. Lisäksi yritykseni on palkannut kesäksi muutaman kesätyöntekijän avuksi.
Aukioloajat?
Aukiolomme elää samassa tahdissa klubitalon avaamisen ja palvelujen suhteen. Toukokuu mennään varmaan vielä take-away palvelutasolla, mutta toivottavasti pääsemme sitten suunnittelemaamme aikatauluun, eli olemme auki kesä- ja heinäkuussa 8-21, elokuussa 9-20 ja syyskuussa 9-18.
Kategoriassa: Frogleg News