Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

VÄLKOMNA TILL BRUKSGOLF

BRUKSGOLFS 18-HÅLSBANA ligger i Västra Nyland i Raseborg, nära Fiskars by, ca. 90 km från Helsingfors. Det är en vacker, halva i skog och halva på åker byggd par 72 bana. 14:de hålet är Finlands längsta spelad från backtee. Vår bana är ganska utmanande för vanliga klubbspelare, men är också intressant för mera utvecklade golfare. Bruksgolfs bana öppnas tidigt på våren ochsäsongen sträcker sig långt in på hösten, ända in i november tack varje sin gynnsamma placering. Vi har även spelat julannandags tävlingar!

SPELA
Alla golfare med greencard är välkomna till Bruksgolf.
Hcp gränsen är 54. På rusningstid är spelgruppens max hcp 110. Man kan även hyra klubbor av oss. Boka tid hos Caddiemastern 019-245 4485 eller www.nexgolf.fi/rug. Du kommer väl ihåg att anmäla dig till kontoret och sköta eventuella greenfee-betalningar före rundan.

TRÄNINGSOMRÅDEN
På Bruksgolf finns mångsidaga och välskötta träningsområden. Träningsområdena som ligger invid klubbhuset är öppna för alla. På rangen finns 16 utslagsplatser från matta, varav fyra är under tak. På sommaren används främst gräsrangen. Det finns två puttgreener, den ena mindre och rak, och den andra större med mera lutning. Chip och annan närspels övningområde finns invid puttgreenerna.

 Trehåls par3-banan är även öppen för alla.
Kom ihåg att följa golfreglerna och golf etiketten på våra träningsområden.

KLUBBHUSET
Bruksgolf har en hemtrevlig klubbrestaurang, var det finns både dagens lunch samt bistro. Från klubbrestaurangens glasade veranda och uteterass är det roligt att följa med inslagen och puttarna på 9:de och 18:de hålen.
 I klubbhuset finns även duschar och bastun. I omgivningen finns även hotel och aktiviteter för ickegolfande familjemedlemmar. Det lönar sig att fråga kontoret om tillägsinformation.