Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Ei sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

VETERAANIT KURITTIVAT SENOREITA

Alkukesän Keskiviikkokilpailuiden jälkeen eräät nimeltä tunnetut veteraanit alkoivat nokitella senioreita näiden tuloksista ja tätä ei tietenkään voitu hyväksyä, vaan seniorit päättivät haastaa veteraanit reikäpeliotteluun, joka paljastaisi, kuka on kuka. Ottelu päätettiin pelata 27.08., koska se tarjosi myös oivan mahdollisuuden harjoitella Greensome-peliä ennen viikonloppuna pelattavaa Ryder Cupia Nordcenteriä vastaan.

 

Kasaan saatiin 5 joukkuetta kummallekin puolelle (sinällään jo kunnioitettettava saavutus saada 10 senioria kasaan keskellä viikkoa, kun monilla heistä työ vielä häiritsee vapaa-ajan viettoa). Liikkeelle lähdettiin pienessä sateen uhassa, mutta saimme loppujen lopuksi pelata kuivina lähes koko kierroksen aivan mukavissa olosuhteissa. Ottelut olivat hyvin tasaisia, mutta veteraanit kuitenkin voittivat kilpailun 3.5-1.5. Seniorit panivat tappionsa syyksi epäonnistuneen tasoituslaskennan lisäksi vastustajan kesken puttia soineen kännykän. Sovittiinkin siis, että ottelu ensi vuonna uusitaan kalenteriin merkittynä kilpailuna nimellä Karis Kuppen / Karjaan Kuppi, kunhan tasoitusjärjestelmää mietitään uusiksi ja kännykänomistaja sulkee puhelimensa.

 

Myös naisveteraanit pelasivat oman ottelunsa, jossa Kirsti ja Maarit voittivat Irjan ja Oilin 5/3.

 

Reikäpelihän on sitä alkuperäisintä golfia, jossa on mukana jatkuvaa jännitystä. Mitä tahansa voi tapahtua vastapelaajan chipatessa sisään toivottomasta paikasta, kun reikä tuntuu jo voitetulta tai oma 20 metrin putti vierii suoraan reikään järkyttyneen vastustajan missatessa oman puolen metrin puttinsa.

 

Ensi viikonloppuna pelaamme sitten Ryder Cupin, tällä kertaa molemmat päivät Nordcenterissä, TSEMPPIÄ RUUKKI!!!

Jaa:
Kategoriassa Senioriuutiset