Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

YLLÄTYSPARI VEI GOLF SKYN SCRAMBLEN!

Pro Shop partnerimme Golf Skyn scramble keräsi elokuiseen lauantaihin hienot 34 joukkuetta, joille oli tarjolla kilpailun lisäksi myös ulkomyymälä sekä mahdollisuus grippien uusimiseen. Myös sisätilan Pro Shopista löytyi hienoja tarjouksia. Keli oli mitä mainioin ja kenttä huippukuntoinen. Ravintola oli loihtinut kisan päätteeksi erinomaisen lounaan ja vieraspelaajamme kiittivät vuolaasti Ruukin kenttää ja kilpailun hyvää fiilistä.

Itse kilpailussa saatiin jymypaukku, kun isä/poika -joukkue von Koskull pokkasi ykkössijan 64 nettotuloksellaan ennen Ruukin kovia kisajyriä Tumppia, Timppaa, Mangea ja Karia. ”Aloittelijoiden tuuria” – tuumasi isä von Koskull puheessaan, mutta kyllä tuohon tulokseen täytyy myös lyönninkin kulkea! Hienoa saada uusia kasvoja mukaan kilpailuihimme! Well done, Rudolf & Benjamin!

Huotarin Satu vei naisten Pisin Drive kilpailun kasin vaativassa avauksessa ja tempaisi pallon laakson pohjalle. ”Perusveto” – totesi Satu vaatimattomaan tapaansa! Miesten pisimmän driven vei Ruukin Mange Henriksson ja lähimmäksi lippua osui St. Laurence Golfin Sami Läntinen

Suuret kiitokset Golf Skylle hienosta tilaisuudesta!

Jaa:

Kategoriassa Ajankohtaista