Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

Yrityksille

Vietä unohtumaton tapahtumapäivä Ruukkigolfin idyllisessä maalaismiljöössä!

Ruukkigolfin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Länsi-Uusimaalla Raaseporin kaupungissa, Pohjassa, 90 kilometrin päässä Helsingistä. Kenttä on kaunis, puoliksi metsään ja puoliksi pellolle rakennettu ja melkoisen haastava tavalliselle klubipelaajalle, mutta mielenkiintoinen myös taitonsa pitemmälle kehittäneelle golfarille.

Sinä huolehdit vieraistasi ja me hoidamme kaiken muun!

Ruukkigolf tarjoaa yrityksille ja yhteisöille ainutlaatuiset puitteet järjestää tilaisuus, jolla vahvistat suhdetoimintaasi ja oman yrityksesi identiteettiä. Räätälöimme toiveidenne mukaan tapahtuman ja tarjoamme toimivan ratkaisun kaiken kokoisille ryhmille, yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Tapahtumat suunnitellaan jokaisen asiakkaan näköiseksi sekä budjettiin sopiviksi.

Viimeisiin vuosiin mahtuu sekä hyvin intiimejä yritystapahtumia että suuria kilpailuja. Voit luottaa täysin kokemuuksemme tilaisuuksien järjestäjänä ja keskittyä itse kutsumiisi asiakkaisiin ja sidosryhmiin.

Järjestämme myös aloittelijoille golfiin tutustumisen ja pelaamisen par 3 -kentällämme. Tarvittaessa myös erittäin pidetty pro:mme Jouni Simanainen on käytettävissä päivän ohjemaa rakennettaessa. Täysin uudistetut sauna- ja pukuhuonetilat ovat käytössänne pelin jälkeen.

Kahta asiaa emme voi luvata, mutta muista otamme vastuun!

Golf on ulkoilmaurheilua ja sään suhteen pelaamme aina arpapeliä. Emme myöskään uskalla luvata kaikille huipputason tulosta golfkierrokselta, mutta muun toiminnan osalta kannamme täyden vastuun. Tapahtuma lähtee aina liikkeelle vieraiden ammattimaisesta ja mukavasta vastaanotosta ja jatkuu siitä yhteisesti sovitun agendan mukaan sekä klubitalolla että kentällä. Itse kilpailutapahtuma startti- ja tulospalveluineen kuuluu itsestäänselvästi palvelupakettiin. Kaiken kruunaa tietysti hyvät ruoat ja juomat!

Golfravintola

Ravintolamme taipuu käytännössä kaikkiin haasteisiin – mannermaisesta aamiaisesta, salaattipuffetiin tai todelliseen gourmet-illalliseen. Kaikki tämä suunnitellaan aikataulujen, toiveiden ja budjetin mukaan.

Lisää infoa saat Nina Sampakoskelta, 044 359 7459.

Tervetuloa Ruukkigolfiin!