Pelaaminen

Golf on ihmisen parasta aikaa.

Tervetuloa
Ruukkigolfiin

Omenapuutarhojen katveesta Brödtorpin kartanon mailta löytyy Ruukkigolf. Yksi Etelä-Suomen lumoavimmista kentistä. Ruukkigolfin 18-reikäinen kenttä on täydellinen yhdistelmä haastavaa ja mieleenpainuvaa mäkistä metsäkenttää etuysin osalta, ja vehmasta, omenapuutarhan kainalossa seikkailevaa puistokenttää takaysin osalta. Anna Ruukkigolfin maalaisromanttisen miljöön ja kiireettömän tunnelman hurmata. Rakastu Ruukkiin.

Seuramme historia alkaa vuodesta 1989, joten olemme palvelleet jo reilut 30 vuotta kaikenkirjoisia golfareita vauvasta vaariin, eikä loppua näy – päinvastoin.

18-reikäinen golfkenttämme sijaitsee Länsi-Uusimaalla Raaseporin kaupungin Pohjassa, 90 kilometrin päässä
Helsingistä. Meillä on matala kynnys golfin aloittamiseen. Kenttämme ilmapiiri on leppoisa ja sinut autetaan takuuvarmasti alkuun.

Kenttä on kaunis, puoliksi metsään ja puoliksi pellolle rakennettu ja melkoisen haastava tavalliselle klubipelaajalle, mutta mielenkiintoinen myös taitonsa pitemmälle kehittäneelle golfarille. Ruukista löytyy todella haastavia väyliä, joissa kovatkin pelaajat saavat näyttää pelitaitonsa; sieltä löytyy kikkaväyliä, veden kiertoa ja takaysiltä jopa Suomen pisin par-5 takatiiltä pelattuna.

Ruukkigolfin kenttä aukeaa edullisesta sijainnistaan johtuen hyvin aikaisin keväällä ja pelikausi kestää myöhäiseen syksyyn, yleensä marraskuulle saakka.

Ruukissa voit viettää laadukasta vapaa-aikaa luonnon helmassa ja kauniissa ympäristössä. Luot helposti sosiaalista verkostoa sekä tasoisiisi harrastajiin että lajin huippuosaajiin. Golf on myös elinikäinen harrastus, jossa liikunta ulkoilmassa luo vankkaa pohjaa terveydelle.

Kaikki greencardin omaavat golfarit ovat tervetulleita Ruukkigolfiin. Tasoitusvaatimus on 54. Ruuhka-aikoina lähdön tasoitusten summa on korkeintaan 110. Aloittelevia pelaajia varten meillä löytyy vuokramailoja. Pelaajien hyvinvoinnin takaavat mainio klubiravintolamme sekä pelin jälkeen rentoutusta tarjoavat saunat.

Lähistöltä löytyy myös hotelleja sekä harrastusmahdollisuuksia perheen ei-golfaaville jäsenille, esim. nykyisin taiteilijoistaan, käsityöläisistään ja muotoilijoistaan tunnettu historiallinen Fiskarsin Ruukki sijaitsee aivan kivenheiton päässä Ruukkigolfista.

Täällä status ja kiire jätetään parkkipaikalle.

Siitä syntyy Ruukin henki – pelaa sellaisena kuin olet!