IMG_7899

Everybody ja Hanskat Naulaan päivän antimia

Lauantaina hyytävässä 10 m/s pohjoistuulessa lähti 43 Ruukkilaista, vahvistettuna muutamalla vieraspelaajalla kisaamaan everybodin herruudesta.

Sade riepotteli pari ensimmäistä väylää, mutta sen jälkeen rauhoittui.

Pikkusen yli neljä tuntia ja punaposkiset pelaajat kokoontuivat klubille, alkoi palkintojen jako. Kaikki toivat kympin arvoisen palkinnon kisaan ja näin ollen kaikki saivat myös palkinnon.
Voittajat:

  1. Henrik Holmberg
  2. Jari Laiho
  3. Thomas  Ekroth

Season Golf palkitsi viisi parasta lahjakortilla.

Kukitettin Kristian Toivio, hänelle myönnettiin Ruukin kunniajäsenyys.

Illalla juhlittiin Hanskat Naulaan juhlaa, aloitettiin kuudelta maukkaalla illallisella ja sen jälkeen siirryttiin yläkertaan, missä jaettiin palkinnot kauden aikana menestyneille. Ensin Nina ja Markus myönsivät vuorostaan A-P Lundenille Ruukin kunniajäsenyyden. 
Pronssiset ansiomerkit saivat Eero Kokko, Hannes Savonen ja Jali Savonen. Eero sai merkin siitä, että on aina vapaaehtoinen oli sitten talkoot tai kisat tai muuta… Savoset saivat molemmat hyvästä pitkästä työurasta ja tekee työnsä suurella sydämmellä.

Taru kertoi eclectic kisasta ja arvonnassa voitti Tuija Elomaa ja Timo Leino. Päävoiton vei Trygve Lindqvist. Onnea Voitosta!

Osa lähti kahvin ja jälkkärin jälkeen kotiin ja osa juhli trubaduurin siivittämän musiikin tahdissa tanssien ja jutustellen menneestä kaudesta.

Kiitos Nina, Monica js Mahmood onnistuneesta illasta ja kiitos kaikille tästä kaudesta

Tuide