Juniorit

Ruukkigolfin junioritoiminnalle on myönnetty Golfliiton Laatumerkki. Laatumerkki on Suomen Golfliiton laatuleima niille jäsenseuroille, joilla on tarjota tavoitteellista, vastuullista ja organisoitua seuratoimintaa junioreille.

Junioritoiminnan perusta on tiistaitreeneissä. Olit vasta-alkaja, harrastaja (greencard suoritettuna) tai haluat treenata ympärivuotisesti – kaikille löytyy oma ryhmä.

Yhteinen golfkausi aloitetaan tiistaina 16.5.2023 klo 18.00Mukaan voi tulla heti tai myöhemmin kesällä. Harjoitukset kunkin taitotason mukaan. Tiistaisin treenataan tekniikkaa ja kesän kuluessa on myös peli-iltoja, joissa opetellaan peliä ja sääntöjä.

Kaksi kertaa voi tulla tutustumaan. Koko kesän harjoittelumaksu on 30 eur tai 50 eur/koko perhe, sisältäen vakuutuksen. Kesän kuluessa on mahdollista suorittaa greencard.

Ajankohtaista

Kesällä pidämme torstaisin peli-iltoja. Muutamaa väylää pelaamalla opetellaan sääntöjä ja peli-etikettiä.

To 18.5. Lähipelialueella avoimia tehtävä rasteja golfin kokeilijoille. (Helatorstai)

To 13.7. Junior Challenge Tourin aluekilpailu junioreille Ruukkigolfissa – tule pelaamaan, apulaiseksi kisoihin tai kannustamaan junioreita.

La 26.8. Future Tourin aluekilpailu junioreille Ruukkigolfissa – tule pelaamaan, apulaiseksi kisoihin tai kannustamaan junioreita.

Kesän tapahtumat

Varusteet

Golf-mailoja saa treeneihin ja pelipäiviin lainaksi. Säänmukainen vaatetus, tuulta ja sadetta pitävä takki ja juomapullo on hyvä olla mukana. Kengiksi kelpaavat lenkkikengät. Huonollakin säällä olemme yleensä ulkona, mutta voimme käyttää myös sisätiloja koulutukseen.

Kilparyhmä

Kilpaileville junnuille on oma ympärivuotisesti harjoitteleva ryhmä yhdessä Nordcenterin kanssa. Sen valmentaja on Niklas Dahlgren. Talvikaudella ryhmä treenaa Season Golf Areenalla Espoossa.

Tervetuloa mukaan Ruukkijunnuihin ! Tule mukaan ja löydä sinun tapasi pelata golfia.

Seuraa meitä myös facebookissa: RuukkigolfJuniorit

Tutustu golfiin

Draivia kouluun välineillä voimme tuoda golfin kouluihin ja urheilukentille. Ottakaa yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva golftapahtuma , lisätietoa tästä.

Junioritoimikunta 2023

Juniorikapteeni Taru Röman, 044-5582058, rugjunnut@gmail.com

Muut toimikunnan jäsenet ovat Kaj Karlsson, Päivi Peltola, Mari Röman (junioreiden edustaja). Ohjaajat: Rasmus Karlsson ja Hannu Metsola