Aloita golf

Golf on elinikäinen harrastus, jota jokainen voi harrastaa haluamallaan tavalla. Monelle se on liikuntaa raittiissa ilmassa luonnon keskellä, toisille taas sosiaalista ja yhteisöllistä toimintaa. Jos sinulla on kilpailuviettiä, niin siihenkin saat taatusti haasteita golfin parista.

Myös vanhat kliseet esimerkiksi golfin pukeutumiskoodeista kauluspaitoineen ja ruutuhousuineen ovat jääneet historiaan. Tyyli on muuttunut hyvin sporttiseksi ja vapaaksi, niin kuin kaikissa muissakin ulkoaktiviteeteissa.

Olemme tehneet golfin aloittamisen Ruukkigolfissa sinulle helpoksi ja todella edulliseksi.

Alkeiskurssista se alkaa!

Alkeiskurssit ovat paras tapa päästä nopeasti sisään lajin saloihin. Niitä järjestetään läpi kauden ja kursseilla tutustut samalla myös uusiin pelikavereihin. Alkeiskurssilla saat perustiedot golfin perusteista, säännöistä, käyttäytymisestä ja turvallisesta pelistä. Näiden lisäksi myös eri lyönnit ja niiden tekniikka ovat olennainen osa koulutusta. Alkeiskurssin lopputuloksena saat Green Cardin, joka on eräänlainen golfarin ”ajokortti”.

Ruukin golfopettajat ovat auttaneet tuhansia golfareita alkuun ja heidän opastuksellaan pääset lajissa niin pitkälle, kuin vain itse haluat.

Pelaajaksi päivässä alkeiskurssit 2024 päivitetään myöhemmin

Pelaajaksi päivässä alkeiskurssi

Tällä kurssilla saat golfin pelaamisen valmiudet. Kurssilla käydään läpi eri pelin osa-alueet ja lyönnit aina pitkistä lyönneistä puttaamiseen. Käymme myös läpi tärkeimmät säännöt ja pelimuodot. Kurssi kestää 4h ja päättyy greencardin saamiseen.

Kurssin vetää Niklas Dahlgren

Kurssin hinta 99 €
Hintaan sisältyy:
– Ruukkigolfin starter kit, merkkausnasta, kynä teepussi ja greeni haarukka
– Par-3 kentän ilmainen käyttö
– Lainamailat tarvittaessa

Optio alkeiskurssilaisille:
– Rangekortti 10 koria palloja, 5 €
– Kuukauden iltapelioikeus+jäsenyys (klo 16.00 jälkeen) 150 €, junnut 100 €
– 5 henkilökohtaista pelikierrosta kaudelle 2023 (5 x 18 reikää tai 10 x 9 reikää) 100 €, junnut 75 €

Voit testata lajia myös itsenäisesti tai kaveriporukalla!

Jos et halua aloittaa suoraan alkeiskurssilla, niin voit tulla myös testaamaan lajia Ruukkigolfin harjoitusalueille. Meiltä löytyy harjoituspaikat kaikille golfin peruslyönneille; pitkistä avauksista lyhyisiin putteihin. Pääset myös testaamaan miltä tuntuu lyödä palloa hiekkaesteestä (bunkkeri). Saat tarvittaessa harjoittelumailoja lainaan ja jos haluat jonkun kokeneen pelaajan tukea, niin kysy vain rohkeasti toimistosta. Apua löytyy takuuvarmasti!

Tasoitus kertoo taitojesi kehityksestä.

Green Cardin suorittamisen jälkeen saat myös ensimmäisen pelitasoituksesi 54, joka tarkoittaa kolmea tasoituslyöntiä per reikä. Voit saman tien haastaa kenet vaan golfkisaan – vaikka opettajasi! Taitojen kehittyessä sitten tasoituksesi laskee ja sitä on mielenkiintoista seurata ja vertailla muiden kanssa.

Liity seuraan

Seuraava askel golfurallasi on seuraan liittyminen, koska golfin pelaaminen yleisillä kentillä edellyttää jonkin seuran jäsenyyttä. Ruukkigolfissa tämä kynnys on tehty hyvin matalaksi ja vuosijäsenyys maksaa vain 80 euroa kaudelta. Seuraan liittymisen jälkeen saat ladattua puhelimeesi eBirdie-sovelluksen joka toimii sähköisenä jäsenkorttinasi. Sovellus pitää tasoitustietojesi lisäksi sisällään paljon muitakin golfiin liittyviä palveluja, kuten tiedotteita, kenttien karttapalveluja jne. Tämän jälkeen voit pelata golfia kaikkialla.

Liity Ruukkigolfin jäseneksi tämän linkin kautta!

Hanki pelioikeus tai pelaa greenfee-kierroksia

Golfia voi sen jälkeen harrastaa monella eri tavalla. Yleisin tapa on hankkia pelioikeus sille kentälle, jonka tuntee kotikentäkseen, jolloin voit pelata käytännössä milloin tahansa. Toinen vaihtoehto on pelata yksittäisiä kierroksia kertamaksulla (greenfee). Joillekin kentille on saatavissa myös erillisiä pelilippuja tai pelipaketteja.

Syötä sisään tuloksiasi ja seuraa tasoituksen kehitystä!

Suomi ja Ruukkigolf siirtyi vuoden 2020 alusta kansainvälisen WHS-tasoitusjärjestelmään. Tämän linkin takaa löytyy pikaohjeet, joilla pääset kotisivumme kautta NexGolf-järjestelmään ja tulosten sisäänsyöttöön.

Tervetuloa tutustumaan Ruukkigolfin toimintaan, jäseneksi ja pelaamaan alkeiskurssien kautta. Toimistomme (019-245 44885) ja toimitusjohtajamme Nina (044-359 7459) antavat lisätietoja ja vastaavat kysymyksiisi!

 

VAROITUS: Golfiin on helppo jäädä koukkuun. Olet kenties aloittamassa elinikäisen harrastuksen ja siihen riippuvuuteen eivät mitkään lääkkeet tai terapiat auta!