Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Kesägreenit | Golfautot: Sallittu
Par 3:
Auki
Range:
Auki | Suljettu tiistaisin klo 7-11, huolto
Caddiemaster:
Ark 8:00-18:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 10:00-16:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-19:00.

EVERYBODY JA HANSKAT NAULAAN

Lauantaina 4.10. lähti kisaamaan 63 pelaajaa joista osa oli ottanut ”hattu”- haasteen vastaan ja urhoollisesti pelasivat kierroksen hullunkurisessa hatussa, meidän muiden iloksi!
Everybody-kilpailun voittajaksi ylsi Thomas Ekroth tuloksella 37 pistettä. Kakkoseksi sijoittui Jari Laiho samalla tuloksella. Kolmanneksi tuli Pertti Korkeakoski tuloksella 36 pistettä.
Voittajahatun oli luonut Tuija Elomaa ja hatussa oli kaikki tärkeimmät asiat mitä kierroksen aikana tarvitsee: mm. huulirasva, pullokorkinavaaja, tuloskortti, kynä ja tietysti kukka!

everybody 2014

 

HANSKAT NAULAAN 
Ilta alkoi klubitalolla ravintola SweetPotin illallisella. Ruoka oli tänäkin vuonna erinomaista, kiitos Päivi ja Tatu Moisiolle!
Illallisen jälkeen yläkerrassa RuG ry:n hallituksen puheenjohtaja Ari-Pekka Lundén toivotti kaikki tervetulleiksi yhdessä toimitus-/toiminnanjohtajan Rabbe Enckellin kanssa. A-P kiitti vuolaasti puheessaan kapteeni Timo Leinoa, joka jättää tehtävänsä kolmen vuoden rupeaman jälkeen. Timppa piti tunteikkaan jäähyväispuheen. Hänen seuraajakseen julistettiin Juha Saaristo tuttujen c’moon-huutojen kera. Rabbe Enckell puolestaan totesi puheessaan Ruukin talouden olevan tasapainossa, ja kertoi mm. uudesta hankittavasta greenikoneesta.
Illan ohjelmaan kuului palkintojen jako ja palkintopöytä olikin runsas. Läsnäolevat mestaruuskisojen ja reikäpelien podiumille yltäneet kävivät pokkaamassa pystinsä. Mestarit saivat lisäksi haltuunsa kiertopalkinnot. 

Illan aikana jaettiin myös useita muita palkintoja. K-Supermarket Karjaa Breakfast Competitionin kokonaiskisan voittajat saivat runsaat ruokakorit: voittaja oli Timo Siro, kakkospalkinnon vei Hannele Forsman, kolmannen Börje Ström. Brödtorp-cupin voittaja oli Kim Sundström. 

Junioritoimikunnan vetäjä Jorma Ketola palkitsi Eclectic-voittajia. Eniten kierroksia pelasi Tryggve Lindqvist, 77 kierrosta. Miesten scratch-sarjan voitti Esa Hänninen tuloksella 47.6 ja HCP-sarjan paras oli Tryggve Lindqvist 31.5. Naisten sarjassa parhaan scratch-tuloksen pelasi Satu Huotari 52.6, ja paras HCP -tulos oli Gunvey Zweygbergillä, 41.5. Heidät palkittiin PDGolfin lahjakorteilla. Eclectic-arvonnan päävoiton, IDOn Seven-D- WC-istuimen voitti Sirpa Viitanen.

Ladykapteeni Päivi Elo jakoi Vuoden tsemppari-palkinnon. Sen sai noutaa aina hymysuin harjoitteleva Phijarn-Sarlin Kannee.

Seura jakoi tänä vuonna kaksi pronssi- ja yhden hopeisen Golfliiton ansiomerkin. Pronssiset ansiomerkit saivat Lotta Fiskars ja Tuija Elomaa. Lotta on ollut hyvin aktiivisesti mukana junioritoiminnassa ja sen edistämisessä jo monta vuotta. Tuijan panostus klubitoimikunnan vetäjänä on ollut korvaamaton, hän on hoitanut rautaisella ja ammattimaisella otteella asiat eteenpäin. Hopeisen ansiomerkin sai Tapio Helpi monivuotisesta ja ansiokkaasta toiminnasta senioritoimikunnan vetäjänä ja tuomarina.

Palkintoseremonian jälkeen siirryttiin takaisin alakertaan ja saatiin pieni näyttö basistikoomikko Ville Saarenkedon taidoista. Ville on tuttu mm. Talent-Suomen finaalista. Illan tanssimusiikista vastasivat Ari ja Janne Viitanen.

Lämpimät kiitokset kaikille. 

klubitoimikunnan puolesta,
Gunvey Zweygberg, klubitoimikunnan puheenjohtaja

leino saaristo 2014
[Kuvan epätarkkuus johtuu pitkästä valotusajasta. Ei miehistä, ei kuvaajasta!]

Jaa:
Kategoriassa Ajankohtaista