Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu | Golfautot:EI sallittu
Par 3:
Suljettu
Range:
Suljettu | Suljettu tältä kaudelta, lyöminen omilla palloilla sallittu.
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 10:00-14:00 . vain puhelimitse
Ravintola:
Suljettu

JC Ruukkigolf Oy

Tervetuloa Ruukkigolfiin nauttimaan idyllisestä ympäristöstä ja harrastamaan golfia monipuolisella kentällä. Kenttä tarjoaa sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa.

Klubin kotoinen tunnelma syntyy osakkaiden, jäsenien ja vieraidemme viihtymisestä, täällä tunnet itsesi aina tervetulleeksi.

Tarjoamme sinulle rennon kierroksen ja ystävällisen palvelun. Henkilökuntamme pitää huolta siitä, että pelaajat viihtyvät ja että saavat sujuvan pelikokemuksen. Tinkimättömyys niin palveluiden laadussa kuin kenttien kunnossakin on meille ensiarvoisen tärkeää.

Yhdistyksen kevätkokous ja yhtiökokouksen antimia 2019

Lauantaina 13.4. pidettiin yhdistyksen kevätkokous sekä kenttäyhtiön yhtiökokous.
Yhdistyksen kokouksessa vahvistettiin viime vuoden tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
Myös yhtiökokouksessa vahvistettiin viime vuoden tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Tämän lisäksi valittiin uudeksi hallitukseksi Fredric Dahlberg, Magnus Henriksson, Markus Larkimo, Gustaf Knape, Mirja Papunen ja Sture Fiskars (uusi).
Myös hallituksen esitys omien osakkeiden suunnatusta hankinnasta hyväksyttiin, alla linkin alta lisää tietoa. Kaikki päätökset tehtiin yksimielisesti.
Yhtiön uusittu hallitus järjestäytyi maanantaina 20.5. Puheenjohtajana jatkaa Markus Larkimo ja varapuheenjohtajana Gustaf Knapen.

Nina Sampakoski
toimitus- /toiminnanjohtaja

omien osakkeiden suunnatusta hankkimisesta 2019

Yhtiöjärjestys 2006

Peliokeusohjesääntö


JC RUUKKIGOLF OY:n HALLITUS 2019

Markus Larkimo, pj

Magnus Henriksson

Mirja Papunen

Sture Fiskars

Fredric Dahlberg
Gustaf Knape