Yhteystiedot

Ruukkigolf
Hiekkamäentie 100
10420 POHJANKURU

Caddiemaster
019-245 4485
toimisto@ruukkigolf.fi

Aukioloajat

Ruukkigolf:
Suljettu , ajanvaraus | Golfautot kielletty
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ark 9:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu

Paikallissäännöt

Valumaurat hiekkaesteissä

Syvät vedenvalumaurat hiekkaesteissä ovat kunnostettava alue. Vapautus Sääntö 16-1c

Kastelulaitteen kannet

Kastelulaitteiden kannet ovat kiinteitä haittoja. Mikäli kastelulaitteen kansi tai muu haitta on enintään kahden mailanmitan päässä pelattavan viheriön reunasta ja sijaitsee pallon ja reiän välissä, saa pelaaja vapautua haitasta seuraavasti: Pallon ollessa viheriön ulkopuolella, mutta ei kuitenkaan esteessä ja enintään kahden mailanmitan päässä haitasta, saadaan se nostaa, puhdistaa ja pudottaa lähimpään paikkaan, joka vapauttaa haitasta, mutta ei lähemmäksi reikää eikä esteeseen tai viheriölle.

Mittamerkit kentällä

Kaikki mittamerkit ovat kiinteitä haittoja. Merkkien poistaminen on kielletty. Vapautuminen haitasta ilman rangaistusta. (Sääntö 16-1)

Tiet

Kaikki tiet pelialueella ovat kiinteitä haittoja. Vapautus Sääntö 16-1

Sähköjohdot kentällä

Jos pallo osuu kentällä ilmassa olevaan sähköjohtoon, on pelaajan uusittava lyönti rangaistuksetta. Ellei pallo ole viivytyksettä saatavilla, voidaan pallo korvata toisella.                                                                                                              Tämä ei kuitenkaan koske pallon osumista sähkötolppaan tai sen tukivaijereihiin ja haruksiin.

Pudotusalueet (DROP ZONES)

  1. Jos pallo menee reiällä 3 viheriön takana olevaan vesiesteeseen vihreiden paalujen välistä, pelaaja voi pudottaa pallon myös viheriön oikealla puolella olevalle pudotusalueelle.
  2. Jos pallo menee reiällä 9 viheriön takana olevaan vesiesteeseen vihreiden paalujen välistä, pelaaja voi pudottaa pallon myös viheriön vasemmalla puolella olevalle pudotusalueelle.

DROP ZONE alue ulottuu kahden mailan mitan säteelle drop zone kyltistä

Väylä 10 OB

Harjoitusrangen verkko on kiinteä haitta (pelialueella)

Muurahaiskeot

Muurahaiskeot kentällä ovat kunnostettavaa aluetta, joista vapautuminen ilman rangaistusta. Sääntö 16-1.

Rangaistus paikallissäännön rikkomisesta:

Reikäpeli: Reiän menetys

Lyöntipeli: Kaksi lyöntiä.

Muuta huomioitavaa

Rei´illä 7, 8, ja 9 olevaa merkkikelloa on soitettava kun ollaan ohittamassa kelloa, jolloin takana tulevat tietävät että tiiltä avaaminen on mahdollista.

Väylillä olevat valkeat (200m), keltaiset (150m) ja punaiset (100m) sekä tee-paikoilla olevat laatat on mitattu greenien keskelle.

Pelloille meneminen kielletty.