Ryhmätapahtumat


Ota yhteyttä

Vietä unohtumaton tapahtumapäivä Ruukkigolfin idyllisessä maalaismiljöössä!

Ruukkigolfin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Länsi-Uusimaalla Raaseporin kaupungissa, Pohjassa, 90 kilometrin päässä Helsingistä. Kenttä on kaunis, puoliksi metsään ja puoliksi pellolle rakennettu ja melkoisen haastava tavalliselle klubipelaajalle, mutta mielenkiintoinen myös taitonsa pitemmälle kehittäneelle golfarille.


Ravintola


Opetus

Sinä huolehdit vieraistasi ja me hoidamme kaiken muun!

Ruukkigolf tarjoaa yrityksille, peliporukoille, perhejuhliin ja kaikenlaisille yhteisöille ainutlaatuiset puitteet järjestää tilaisuus, joka muistetaan. Räätälöimme toiveidenne mukaan tapahtuman ja tarjoamme toimivan ratkaisun kaiken kokoisille ryhmille. Tilaisuus suunnitellaan aina asiakkaan näköiseksi sekä budjettiin sopiviksi.

Voit luottaa täysin kokemuuksemme tilaisuuksien järjestäjänä ja keskittyä itse kutsumiisi vieraisiin ja sidosryhmiin.

Järjestämme myös aloittelijoille golfiin tutustumisen ja pelaamisen par 3 -kentällämme. Tarvittaessa myös golfopettajamme ”Dallu” Dahlgren on  käytettävissä päivän ohjemaa rakennettaessa. Täysin uudistetut sauna- ja pukuhuonetilat ovat käytössänne pelin jälkeen.

Kahta asiaa emme voi luvata, mutta muista otamme vastuun!

Golf on ulkoilmaurheilua ja sään suhteen pelaamme aina arpapeliä. Emme myöskään uskalla luvata kaikille huipputason tulosta golfkierrokselta, mutta muun toiminnan osalta kannamme täyden vastuun.

Tapahtuma lähtee aina liikkeelle vieraiden ammattimaisesta ja mukavasta vastaanotosta ja jatkuu siitä yhteisesti sovitun agendan mukaan sekä klubitalolla että kentällä. Itse kilpailutapahtuma startti- ja tulospalveluineen kuuluu itsestäänselvästi palvelupakettiin. Kaiken kruunaa tietysti hyvät ruoat ja juomat!

Golfravintola

Ravintolamme taipuu käytännössä kaikkiin haasteisiin – mannermaisesta aamiaisesta, salaattipuffetiin tai todelliseen gourmet-illalliseen. Kaikki tämä suunnitellaan aikataulujen, toiveiden ja budjetin mukaan.

Lisää infoa saat Nina Sampakoskelta, 044 359 7459.

Tervetuloa Ruukkigolfiin – Pelaa sellaisena kuin olet!