IMG_7899

Viikkokisa 1

Jälleen kerran on saatu tämäkin kisasarja käyntiin. Tutusti ensin aloitustilaisuus, jossa pidettiin alkuun hiljainen hetki Hannun muistolle. Ja itse kisahan pelattiin samassa hengessä. Ajankohtaisuutisissa oli hieno artikkeli Hannusta, käykää tutustumassa.

Viikkokisat siis pelataan kahdella sarjalla, miehet ja naiset. Pistekertymä on myös muutettu eikä ole enää sidottu sarjan osallistujamäärään. Itse kilpailumuodot samat kuin aiemmin. Vielä kenttä ei ole kokonaisuudessaan tasoituskelpoinen, mutta tuokin asia korjaantuu tällä viikolla. Tämänkertaisen kisan tuloksia ei siis viedä tasoitusjärjestelmään.

Kevään kylmät päivät olivat väistyneet lämpöaallon työntämänä jonnekin kauas pois. Näin suuri osallistujajoukko sai viedä pelinsä läpi ilman olosuhdeongelmia.

Naiset

Tulokset taattua senioritasoa ja tässä seurassa Ulpulle voitto tuloksella 37 pistettä. Irja toisena (35 p) ja Satu kolmantena (34 p).

Miehet

Ja tällä kertaa tulostaso oli jopa vielä kovempi. Hienoa saada myös uusia nimiä osallistujiin. Arin voitto oli selkeä kovalla tuloksella 41 pistettä. Ja hyvin pelattiin myös takana, toisena Trygve (38 p) ja kolmantena Reijo samoilla pisteillä.

Kuuntelin muutamien pelaajien mielipiteitä ja niissä selkeästi oltiin tyytyväisiä, että nyt sarjoissa on reilusti osallistujia. Toivottavasti tämä positiivisuus kantaa yli koko kauden.

Linkki rankingin talukkoon.

Pekka