IMG_7899

Viikkokisa 13

Kuivan kesän varastoimat vesimassat putoilevat nyt lähes päivittäin päällemme. Näistä oloista kertoo myös tällä kertaa hieman pienempi pelaajien määrä. Autolla pelaavat joutuvat myös tämän toteamaan. Vaikka tulostasokin jää väkisin hieman laimeaksi, niin parhaat ovat aina parhaita. Ja kun maksimi kokonaispistemäärä ranking-sijoituksissa on 400 pistettä, niin sitä lähestyttäessä ei enää suuria muutoksia tule kuin niille, jotka ovat pelanneet vähemmän osakilpailuja.

Naiset

Podium-kolmikko pelasi tasaisesti. Ulpu voitti tuloksella 29 pistettä. Toisena Päivi (29) ja kolmas Harriet (29). Päivillä johtoasema tällä hetkellä pistein 344.

Miehet

Jarmo pelasi hienon tuloksen 37 pistettä, jolla hän sai selkeän voiton. Tämä oli Jarmon ensimmäinen tällä kaudella. Toisena Sören (33) ja kolmas Bengt (33). Trygve johtaa kokonaistilannetta pistein 358.

Tässä linkki taulukkoon.

Näin on meillä jäljellä vielä kolme osakilpailua, ensi viikolla 6.9. seuraava. Kilpailukalenterissa on kauden päätöskilpailun kohdalla merkintä ”viikkokisa 17”, mutta se kuitenkin on perinteiseen tapaan erillinen kilpailu.

Tämä on minun neljäs vuosi näiden tulosten ja sarjataulukon julkaisijana, joten luovutan tämän tehtävän seuraavalle. Muutamien kyselyjen jälkeen ei jatkajaa ole löytynyt, mutta joku vähänkin excel-osaamista omaava voi ilmoittautua. Ei ole kovin vaikea rasti, ei vaadi kuin valmiin taulukon käyttöä.

Pekka