Viikkokisa 16

Sade tulikin kentän ylle aikaisemmin kuin odotimme. Muutaman väylän ajan sitä kuitenkin vain kesti ja aurinkokin suostui tulemaan esiin ajoittain. Viimeinen kisa ei tuonut kokonaistilanteeseen enää suurempia muutoksia, mutta jotain kuitenkin.

Naiset

Raita nappasi ensimmäisen voittonsa tuloksella 33 pistettä. Toisena Anne-Maj (32) ja kolmantena Irja (30). Kuten jo aiemmin näyttikin, niin kokonaistilanteen ykkösenä on Päivi pistein 354. Toisena Anne-Maj (340) ja kolmas Ulpu (334). Tämä oli todella tasainen sarja.

Miehet

Jarille vielä kauden päätteeksi hieno voitto tuloksella 37 pistettä. Toiseksi pelasi Timo (35) ja kolmantena Eki (34). Trygve vei näytöstyyliin sarjan voiton komein pistein 378. Toiselle sijalle ylsi Eero (286) ja kolmantena Henkka (267).

Tästä taulukkoon.

Tämä oli myös minun neljäs ja viimeinen vuoteni näiden tulosten julkaisijana. Kiitän kovasti kaikkia mukavista kommenteista, joita olen saanut matkan varrella.

Kauden päätöstilaisuus on klo 9.00 ensi keskiviikkona. Tilaisuuden jälkeen perinteisesti vielä kilpailu.