IMG_7899

Viikkokisa14

Ruukin upea alkusyksyn lämmin sää houkutteli jo hieman enemmän pelaajia mukaan kilpailuun. Kiinnostusta tällaiseen kokoontumiseen siis aina vain riittää, hyvä näin. Voittaakseen piti nytkin pelata parin tuntumaan, vaikka muuten ei tulokset olleet ihan kauden parasta A-luokkaa.

Naiset

Mirkku kuitenkin osoitti, että peli kulkee. Koko porukan paras tulos 71 lyöntiä ja kauden ensimmäinen voitto. Toisena Päivi (74) ja kolmas Ulpu (76). Kokonaistilannetta johtaa edelleen Päivi (349), toisena meidän ”opetusministerimme” Anne-Maj (331) ja kolmantena Ulpu (330). Paljon on vielä auki.

Miehet

Pentillekin kauden ensimmäinen voitto hienolla tuloksella 73 lyöntiä. Toisena Kari (73) ja kolmas Henkka (74). Trygve johtaa sarjaa kuten on tehnyt melkein koko kauden (364). Eero toisena (273) ja kolmantena Henkka (258).

Tästä taulukkoon.

Mielenkiintoinen kaksiviikkoinen on edessä. Ensi viikolla toiseksi viimeinen keskiviikkokisa, sitten siirretty sennumestis 16.-17.9. Näiden perään viimeinen viikkokisa 20.9. Tulkaa mukaan mestaruuskisaan, joka pelataan ikäluokittain lähettämäni ohjeen mukaan.

Päätöstilaisuus on 27.9. Toivotaan taas kommentteja ja ehdotuksia senioritoiminnan parantamiseksi. Näitä voi viestitellä Jopelle mielellään hyvissä ajoin.

Pekka